Dinin14 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Witam, to mój pierwszy post ale obiecuję, że będzie ich więcej ;p. A więc śniło mi się, że wybrałem się z rodzicami i siostrą do jakichś ludzi, być może byli to znajomi moich rodziców. Okazało się, że mieszkają razem z dwoma małpami, przedstawili mi je, po czym od razu się na mnie rzuciły. (moment walki pamiętam nadzwyczajnie dokładnie) Jedna złapała mnie za nogę i założyła mi dźwignię na stopę, przekręcałem się jak mogłem i udało mi się uwolnić. Od razu wstałem, lecz zostałem znokautowany przez drugą małpę szybkim ciosem. Gdy się obudziłem siedziałem w jakimś dużym pokoju, nadal w tym samym domu. Po drugiej stronie pokoju stali gospodarze i moja rodzina. Podszedłem do nich i wtedy na środku pokoju podłoga zaczęła się rozstępować, okazało się, że mają tam basen a w nim delfiny. Powiedzieli mi, że mogę popływać z delfinami, nie zastanawiając się wskoczyłem do wody i wtedy sen się skończył. Dodam że nigdy nie miałem żadnego koszmaru, wszystkie moje sny są w miarę miłe i nigdy nie budziłem się w nocy ze strachu, po prostu chciałbym wiedzieć co może oznaczać także taki miły sen ;p. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Witaj Zwierzęta w naszych snach nader często symbolizują jakieś konkretne osoby z naszego otoczenia. Może znasz jakieś takie "złośliwe małpy", które w jakiś sposób Ci dokuczają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinin14 Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Hmm, ciekawe. Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts