Koniczynka91 Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Interpretację snu o ośle znalazłam, jednak nic mi nie powiedziała ponieważ nie było tam opisanej sytuacji z mojego snu. Mianowicie: Znajdowałam się w mieście (nie w centrum lecz gdzieś na obrzeżach). Ulica na jakiej stałam była pusta jakby zamarł jakikolwiek ruch, na końcu tejże ulicy był wóz z zaprzęgniętym osłem na którym siedziała kobieta. Osioł był bardzo wzburzony, przewracał wóz potem się podnosił i znowu go przewracał nie męcząc się przy tym wcale. Wyglądało to tak jakby miało się nie skończyć. Przede mną szła kobieta z dzieckiem w wózku. Obie szłyśmy w kierunku wozu i znajdując się na tyle blisko, że trzeba by było ominąć osła zatrzymałyśmy się bo taki manewr wydawał się bardzo niebezpieczny. Kobieta na wozie nie wyglądała na zdziwioną ani przerażoną, a na mocno zdenerwowaną. Proszę o interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Witam! Osioł w snach symbolizuje porostu cieżką pracę oraz upór. A twój senny osioł robi jakąś bezsensoną nikomu niepotrzebną pracę która go tylko irytuje nie przynosząc żadnej korzyści - jednym słowem syzyfowa praca. A w twoim przypadku kogo denerwuje twój upór i irracjonalne zachowanie? Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts