misiek13 Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Witam, śniło mi się oko opatrzności startujące jak rakieta kosmiczna, wznosiło się i pod sobą pozostawiało smugę białego dymu. Widziałem to jakby z daleka. Co to może znaczyć? Cytuj
misiek13 Napisano 9 Lutego 2011 Autor Napisano 9 Lutego 2011 dobrze wiedzieć, że to nic nie znaczy. Cytuj
Sephira Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Dobrze wiedzieć, ze ktoś czyta regulamin zamieszczania próśb o interpretację i że się do niego stosuje... Oraz że bierze pod uwagę awarię forum jaka ostatnio miała miejsce :tongue: A co do snu, to gdzie to widziałeś, jakie towarzyszyły Ci odczucia? Cytuj
misiek13 Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) Byłem w jakimś klubie, było mi tam zbyt ciasno albo zbyt duszno, wyszedłem na mały balkonik albo wyjrzałem przez otwarte okno i zobaczyłem odlatującą piramidę z okiem w środku, spod piramidy wydobywał się dym tak jak to się dzieje gdy startują promy kosmiczne. Pomyślałem "o rany, ona startuje" i się obudziłem, nie czułem strachu. Tło tej sytuacji (za oknem/balkonem) było jak z banknotu jednodolarowego, ciemne o zielonym odcieniu. Edytowane 10 Lutego 2011 przez misiek13 Cytuj
Sephira Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 A z czym Ci się osobiście bezpośrednio kojarzy ten symbol? Bo co do reszty to moim zdaniem jest tak: W klubie jest Ci ciasno, co może wskazywać na jakiś dyskomfort w relacjach towarzyskich, może za mało prywatności, poczucie bycia ograniczanym przez otoczenia (uczucie ciasnoty i tłoku). Wyjście na balkon zarówno jak wyjrzenie przez okno może zaś nawiązywać do zmiany, poszerzenia własnych perspektyw... Oko opatrzności to może po prostu zwykła opatrzność, na którą liczysz w tym całym poszerzaniu swoich perspektyw? Cytuj
misiek13 Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 A z czym Ci się osobiście bezpośrednio kojarzy ten symbol? W tej chwili ten symbol rozumiem tak jakby opuszczało mnie coś co zawsze było przy mnie, czuwało nade mną. Oko opatrzności to może po prostu zwykła opatrzność, na którą liczysz w tym całym poszerzaniu swoich perspektyw? Przez taką interpretację ze snu wynika, że jestem w złym miejscu, które nie wpływa dobrze na moje samopoczucie i przez to szczęście ode mnie ucieka. Tylko dla czego wszystko za oknem wyglądało jak rysunek na banknocie? Cytuj
Sephira Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Może chodzi o perspektywy finansowe? A może równie dobrze tak Ci się teraz tylko wydaje, bo taki rysunek zobaczyłeś na obrazku z google i podświadomie wkomponowałeś go w sen... Cytuj
misiek13 Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 Czas chyba zacząć się rozglądać za lepszą pracą. Ostatnio widziałem taki rysunek w styczniu zeszłego roku jak oglądałem Skarby narodów z Nicolas'em Cage'em. Jak tylko się obudziłem zastanawiałem się nad tym niebem. Może film miał jakiś wpływ, ale u mnie we śnie uniosła się cała piramida a nie tylko jej fragment, no i nigdy się nie interesowałem takimi symbolami. Przywiązywałem wagę jedynie do snu w którym chodzę po lesie i zbieram grzyby bo to znaczy, że pojawi się jakiś przypływ gotówki Cytuj
Sephira Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Przy złożeniu, że miałby to być sen proroczy :3 No i oczywiście w zależności od czynników towarzyszących - jakie to był grzyby, w jakim były stanie, jaka była pogoda, akie emocje Ci towarzyszyły. Sny jednak w przeważającej mierze oddają nei to co ma zajść w naszym życiu, a to co już zachodzi - w naszej jaźni. Plany, nadzieje, oczekiwania ale również lęki, wahania i obawy... to one najczęściej wychodzą w snach. Cytuj
misiek13 Napisano 10 Lutego 2011 Autor Napisano 10 Lutego 2011 Proroczy sen miałem jeden, dwa lata temu. Po trzech miesiącach od tego jak mi się przyśnił cała sytuacja w nim zawarta miała miejsce, wiedziałem co powiedzą ludzi którzy mnie otaczają i jakie maja intencje, ale to już powinno być w innym dziale. Dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi