ndrozdowski Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Witam, Rozstawiłem sobie pięć kart na pytanie: „czy jest szansa, że moje życie uczuciowe w najbliższym czasie rozkwitnie”. Dostałem następujące karty: Uruz – karta odwrócona Nauthiz - pozycja prosta Tiwaz – pozycja prosta Raidho – pozycja prosta Laguz - karta odwrócona Potraktowałem to tak, że na chwilę obecną mogą mnie dotknąć różne słabości, chwile zwątpienia i być może jakieś blokady wewnętrzne czy te narzucone z zewnątrz, ale jeśli dobrze obiorę cel i będę do niego skrupulatnie i skrzętnie podążał to dzięki karcie Raidho bieg spraw nabierze dużego tempa pod warunkiem, że zachowam czystość umysłu i bardziej będę przykładał uwagę do tego co mówi mi intuicja. Uprzejmie proszę o pomoc przy zinterpretowaniu takich kart ponieważ jestem bardzo ciekaw co może za sobą nieść tego typu przesłanie. Pozdrawiam Cytuj
ndrozdowski Napisano 9 Lutego 2011 Autor Napisano 9 Lutego 2011 Zosiu, bardzo dziękuje. Rozumiem, że moja interpretacja jest ogólnie dobra ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi