tery93 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 miałem dzisiaj w nocy dziwny sen sniło mio sie że jadłem truskawki. Były w dwóch skrzynkach. Jedne były ladne i czyste ,a drugie brudne i chodziły po nich robaki i jakies mrówki. A ja jadłem te z robakami i brudne bo tamte było na sprzedaż czy coś takiego. W pewnym monęcie jedzenia truskawek wyłonil mi sie z niej skorpion, przestraszyłem się i zadzołęm uciekać i na mojej drodze ucieczki bylu skorpiony wszędzie część żywych część martwych ps. to było na podwurku u kolegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajorek510 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Skorpion - widziałeś go więc masz ukrytych wrogów. truskawki - jadłeś je więc pocałuje Cie ktoś po kim się tego nie spodziewasz. Czyli pewnie szykuje się jakiś romansik czy coś ;D. Może ktoś kogo nie lubisz lub ktos kto nie lubi Ciebie może zrobi coś co Cie mocno zaszokuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tery93 Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 (edited) dzienkuję Edited February 10, 2011 by tery93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Oj nie nie... Za coś paskudnego się zabierasz, więc możesz się przejechać, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AA66 Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Śniło mi się dzisiaj,że skorpion ukąsił mojego psa ....nie wiem czy to ma jakiekolwiek odzwierciedlenie ...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antalya Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Według mnie, bez względu na wiek psa powinieneś iść z nim do weterynarza i zrobić mu badanie krwi (tak mi intuicja podpowiada). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts