Jump to content

Jaka jest agnieszka1982???

agnieszka1982

Recommended Posts

1.Wygląd?

2.Charakter?

3.Zawód?

4.samotna panna, rozwódka, w stałym związku,matka i żona,żona???

Zobaczymy kto trafi?

Powodzonka:)Odpowiedź w weekend;)

1.Wygląd?

4 pucharów, 7 buław, as mieczy - wysoka, z kobiecymi kształtami, ciemne włosy (chyba krótkie), oczy szare lub niebieskie.

2.Charakter?

Wisielec, 2 pucharów (o), 5 mieczy - często miewasz wahania nastroju, bujasz w obłokach częściej niż stąpasz po ziemi, możesz być nieco kłótliwa i złośliwa.

3.Zawód?

Głupiec (o), Paź Buław - czyżbyś pracowała z dziećmi? Może nauczycielka, związane jest to z plastyką.

Paź Buław (o), 7 pucharów - żona, dzieci brak.

Ciekawe, czy coś udało mi się trafić :P

ja tylko charakter ...bo o reszcie wiem..:)

3 Pucharów,arcykapłan,6 pucharów...Jesteś bardzo radosną osobą...ciągle na Twojej Twarzy gości uśmiech.Ciepło, dobroć, lojalność i wsparcie ,które dajesz i otrzymujesz...Bezwarunkowa akceptacja i bezgraniczna miłość, zdolność wybaczania. Jesteś opiekuńcza,stwarzasz poczucie bezpieczeństwa, szczęścia i harmonii. Dobre porozumienie z dziećmi i wspieranie ich...cenisz trwałe przyjaźnie, związki rodzinne,siostrzane.Jesteś dobrym powiernikiem i psychologiem...

• Like 1

1.Wygląd?

włosy - król monet - brązowe (ewentualnie jasny brąz)

sylwetka - 8 mieczy/kapłan - hmm.. może z braku ruchu nie taka jaką sobie życzyłaby

2.Charakter?

2 buław - dużo rozmyśla, analizuje, planuje - więcej myśli niż robi

3.Zawód?

10 monet - dużo zarabia lub po prostu czuje się spełniona materialnie

kategoria - mag - obsługa klienta/własna działalność

stanowisko samodzielne czy praca w grupie - 4 monety - samodzielne

w jakim związku jest teraz - 6 pucharów - myślę, że jest sama, może wspomina stare związki i dlatego nie może się otrząsnąć, zacząć nowego związku - ale chciałaby być z kimś

czy była w związku wcześniej/rozwódka - 10 buław - mogła być w związku który ją przytłaczał, czuła się zniewolona, miała cały dom na głowie

czy ma dzieci - kapłanka - zdecydowanie nie

No to czekam na wyniki :usmiech2_na:

Edited by Orchidea87
Jak zwykle wpisałam zamiest 6 pucharów - 6 monet. Już poprawiłam i jest ok :)
  • Like 1

1. Wygląd - 10 mieczy - piękna kobieta, blond włosy lekko falowane o długości za ramiona. Szczupła i wysoka. Przemęczona więc może aktualnie nie w najlepszej formie fizycznej.

2. Charakter - Umiarkowanie - Łagodna, cierpliwa, uczuciowaa, spokojna, chętnie pomagająca inntym.

3.Zawód - 9 kielichów - jakiś rodzaj doradcy, może w poradni zdrowia czy innej opieki rodzinnej, społecznej.

4. Status rodzinny - Siła - związana z mężczyzną w dośc silnym związku, ale bez ślubu i dzieci.

• Like 1

Diabeł, śmierć, wieża – wysoka, atrakcyjna, może niedawno nastąpiła zmiana w wyglądzie, np. spadek wagi ,ciemne włosy

10 monet, 9 buław- ciepła ,rodzinna, może czasami bierzesz na siebie zbyt dużo obowiązków

6 buław,10 buław, cesarz- ostatnio otrzymałaś podwyżkę lub odniosłaś sukces zawodowy, jesteś na wysokim stanowisku albo masz dosyć swojego szefa

Kapłan, walet monet, dziesiątka mieczy- po rozwodzie

• Like 1

ODPOWIADAM

JaneDoe

1.Wygląd?

4 pucharów, 7 buław, as mieczy -]wysoka, z kobiecymi kształtami, ciemne włosy (chyba krótkie), oczy szare lub niebieskie.

2.Charakter?

Wisielec, 2 pucharów (o), 5 mieczy - często miewasz wahania nastroju, bujasz w obłokach częściej niż stąpasz po ziemi, możesz być nieco kłótliwa i złośliwa.

3.Zawód?

Głupiec (o), Paź Buław - czyżbyś pracowała z dziećmi? Może nauczycielka, związane jest to z plastyką.

Paź Buław (o), 7 pucharów - żona, dzieci brak.

2. ARIVO

Charakter:

3 Pucharów,arcykapłan,6 pucharów...Jesteś bardzo radosną osobą...ciągle na Twojej Twarzy gości uśmiech.Ciepło, dobroć, lojalność i wsparcie ,które dajesz i otrzymujesz...Bezwarunkowa akceptacja i bezgraniczna miłość, zdolność wybaczania. Jesteś opiekuńcza,stwarzasz poczucie bezpieczeństwa, szczęścia i harmonii. Dobre porozumienie z dziećmi i wspieranie ich...cenisz trwałe przyjaźnie, związki rodzinne,siostrzane.Jesteś dobrym powiernikiem i psychologiem...

3.Orchidea87

.Wygląd?

włosy - król monet - brązowe (ewentualnie jasny brąz)

sylwetka - 8 mieczy/kapłan - hmm.. może z braku ruchu nie taka jaką sobie życzyłaby

2.Charakter?

2 buław - dużo rozmyśla, analizuje, planuje - więcej myśli niż robi

3.Zawód?

10 monet - dużo zarabia lub po prostu czuje się spełniona materialnie

kategoria - mag - obsługa klienta/własna działalność

stanowisko samodzielne czy praca w grupie - 4 monety - samodzielne

w jakim związku jest teraz - 6 pucharów - myślę, że jest sama, może wspomina stare związki i dlatego nie może się otrząsnąć, zacząć nowego związku - ale chciałaby być z kimś

czy była w związku wcześniej/rozwódka - 10 buław - mogła być w związku który ją przytłaczał, czuła się zniewolona, miała cały dom na głowie

czy ma dzieci - kapłanka - zdecydowanie nie

4. carotina

1. Wygląd - 10 mieczy - piękna kobieta, blond włosy lekko falowane o długości za ramiona. Szczupła i wysoka. Przemęczona więc może aktualnie nie w najlepszej formie fizycznej.

2. Charakter - Umiarkowanie - Łagodna, cierpliwa, uczuciowaa, spokojna, chętnie pomagająca inntym.

3.Zawód - 9 kielichów - jakiś rodzaj doradcy, może w poradni zdrowia czy innej opieki rodzinnej, społecznej.

4. Status rodzinny - Siła - związana z mężczyzną w dośc silnym związku, ale bez ślubu i dzieci.

5.Puzzle

Diabeł, śmierć, wieża – wysoka, atrakcyjna, może niedawno nastąpiła zmiana w wyglądzie, np. spadek wagi ,ciemne włosy

10 monet, 9 buław- ciepła ,rodzinna, może czasami bierzesz na siebie zbyt dużo obowiązków

6 buław,10 buław, cesarz- ostatnio otrzymałaś podwyżkę lub odniosłaś sukces zawodowy, jesteś na wysokim stanowisku albo masz dosyć swojego szefa

Kapłan, walet monet, dziesiątka mieczy- po rozwodzie

Dziękuję wszystkim za odpowiedz i przepraszam,ze jednak nie wyswietlily sie na czerwono poprawne odpowiedzi,dlatego podaję poniżej:

WYGLĄD - jasne blond włosy, nie za wysoka, niebieskie oczy,przemęczona carotina masz rację;)

CHARAKTER - ARIVO 100% prawda, carotina gratuluje trafione

ZAWÓD - nauczycielka w przedszkolu

Statut rodzinny - zamężna, bez dzieci w pracy mam ich 25;)

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi. Jestem osobą, która potrafi wybaczac, niosąca pomoc,ale nie dzierżę ludzi, którzy w jakiś sposób chcą mnie wykorzystac czy to w pracy czy w rodzinie. Ost chodzę przemęczona, bo praca z dzicmi potrafi byc czasami wyczerpująca, choc wiele we mnie miłości do drugiego człowieka a tym bardziej do takich maluszków;)wahania nastroju mam, tak jak każa kobieta, cenię towarzystwo osób z którymi jest o czym rozmawiac jak również jestem zżyta bardzo z moją rodzinką:)Ktoś napisał,ze dużo zarabiam NIE ,ale zawsze mówię ile masz z tego się ciesz, bo inni mają mniej albo wcale.Mysle,ze małymi kroczkami człowiek dojdzie do tego celu,który sobie obrał w życiu:)

Pozrawiam Was wszystkie i życzę uśmiechu :)

Agula;)

A u mnie król monet ma brązowe włosy, ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to był kolor żółty i już chciałam napisać, że blond, ale zmieniłam na brąz :)

JaneDoe - gratuluje :)