klaudiabi Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Witam serdecznie Dzis miałam dość dziwny sen a mianowicie śniło mi sie że mieszkałam na parterze wieżowca niestety w pewnej chwili rozsypał sie on jak domek z kart wszstko było zniszczone jedynie moje mieszkanko ledwo co było na swoim miejscu bałam sie tam wejśc bo ściany i sufit był mocno popękane i w każdej chwili mogło się zawalić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutka Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Twoje stosunki z otoczeniem się poprawią lub zapowiedź przeszkód w osiągnięciu pewnego celu; Sypiący się - zapowiedź wyjazdu i odpoczynku; interpretacja mojego sennika pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiabi Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Wyjazd akurat jest w planach . Czytałam tez że wlący sie dom oznacza zgon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts