ania1987 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji mojego snu... Mianowicie śniło mi się, że bylam w ciąży, nagle zaczęłam rodzić... wszystko przebiegało nadzwyczaj spokojnie, nie czułam bulu podczas porodu. Zobaczyłam niemowlę,to był chlopczyk... niesamowicie podobny do mojego młodszego brata. Nazwałam go Adaś, bo tak wlaśnie ma na imię mój brat. Czułam, się tak jakbym urodziła swojego brata... Nagle przypomniałam sobie,że mój mąż bardzo chciał aby nasz pierwszy syn nosił imię Jakub. Poprosiłam więc pielęgniarkę by zmieniła w kartotece dziecka jego imię na Jakub. Po tym wszystkim niemowlę wydawało mi się inne, już nie wyglądało jak mój młodszy brat, chwilę po tym umarło. STRASZNY SEN! Proszę o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurE Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Nie zinteprentuje ci tego czy coś, ale chce napisać że jest zrobiony specjalny dział do próśb o interpretacje. To tak na przyszłość (Czyli proszę administratorów/moderatorów o przeniesienie tego wątku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts