Kasia12346 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Bardzo mnie ciekawi co on oznacza. Jadę samochodem z koleżanką kieruje nasz kolega i nagle potrącamy kogoś. Ja z koleżanką wychodzimy do tej osoby a nasz kolega ucieka. Nagle orientujemy się że potrącony to nasz przyjaciel. Jest on niepełnoletni a był pod wpływem alkoholu, dlatego wahamy się czy wołać karetkę ale nagle on przestaje oddychać. Moja koleżanka dzwoni po pogotowie i robimy mu sztuczne oddychanie. Przyjeżdża karetka i zabierają go do szpitala. My natychmiast tam jedziemy tym samochodem co go potrąciłyśmy chociaż żadna z nas nie umie prowadzić. Gdy jesteśmy na miejscu lekarz oddaje na telefony rannego i każe dzwonić po rodzinę. Ja dzwonię po jego mamę a moją koleżanka rozmawia z lekarzem i okazuje się że nasz przyjaciel ma złamaną nogę i stracił przytomność. Później siedzimy przy nim w szpitalu i czekamy na rodziców. Mama 'rannego' przyjechała, bardzo przeżyła wypadek syna i cały czas siedzimy przy nim. Na koniec snu jesteśmy w jakimś obcym mi domu i tam przyjeżdża właśnie ta matka i przywozi nam jakieś ciasto i siedzimy długo i rozmawiamy. Ciekawa jestem co to może oznaczać ? A szczególnie ta ucieczka kolegi który kierował ? Proszę o wyjaśnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts