NarratorkaHorrorow Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Witam. Bardzo byłabym wdzieczna za określenie karmy mojej i mojej mamy.Nie jestesmy w stanie sie dogadac,nawet rozmawiać bez wyrzutów. Nie znam sie za bardzo na numerologii,zajmuje się głownie tarotem. z góry dziękuje za pomoc Paulina 26.09.1988 Regina 28.07.1950. Jak moge przepracować swoja karme, i uzdrowic z nią relacje? Probowałam konwencjonalnych sposobów jak terapia,ale bez skutku.Moja matka nie chce sie na nia zgodzic proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tylka Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 (edited) Ty z drogi życia jesteś 7ką, która lubi spokój, nie dopuszcza do swojego wnętrza, lubisz kontemplować, rozważać, badać mentalnie. Ponadto idziesz przez cykl 9ki, a to wibracja, która może dawać trudności dostosowania się do otoczenia, daje potrzebę ucieczki, podobnie jak 7. W pierwszym okresie życia są to trudne wibracje, dają trudności z angażowaniem się, napięcia emocjonalne i uczuciowe. Twoja mama z drogi życia jest 5ką, a to kreatywność, masa pomysłów, masa energii, niezależność. Niby obie cyfry są w zgodzie ze sobą, ale są różnice jednak. 5 potrzebuje kontaktów, 7 niekoniecznie 5 szybko działa, 7 musi najpierw przeanalizować wszystko w swoim wnętrzu, 5, w sprawie uczuć jest bardziej otwarta, 7 nie dopuszcza do swojego wnętrza. Macie wspólną drogę życia 3 i tu chyba jest to co Ci przeszkadza w kontaktach z mamą, jej, że się tak wyrażę nadmiar. Może być brak intymności, której tak potrzebujesz, trudno ustalić Ci względem mamy reguły, wg, których by zrozumiała Twoją potrzebę pobycia sam na sam ze sobą, w swoim pokoju, ze swoimi myślami, wg twojego sposobu sp pędzania czasu itd. Tu możecie się nie dogadywać, bo mama nie rozumie Twojej natury ślimaka, który potrzebuje, wręcz lubi, posiedzieć w swojej skorupce, a wyjdzie jak będzie chciał, jak poczuje taką potrzebę. A tak na marginesie, macie prawie identyczne punkty zwrotne, co nie znaczy, że każda z Was tak samo je przepracowuje na drodze życia, bo inaczej, np przebrnie przez punkt zwrotny 33, piątka z drogi życia, a inaczej 7ka. Edited February 13, 2011 by tylka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NarratorkaHorrorow Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 mm dziekuje za interpretacje. Nie dogadujemy sie zupełnie.Klotnie rozbijaja sie glownie o podsluchiwanie,mieszanie sie w moje zycie,otwieranie mojej korespondencji,przeszukiwanie moich szefek,torebek/plaszczy. Plus fakt iz w jej mniemaniu nic nie potrafie zrobic dobrze i oczywiscie do niczego w zyciu nie dojde,no bo i jak? Jej zdanie czego sie nie dotkne to zepsuje ,wiec ona musi przezyc moje zycie za mnie bo ona wie lepiej. Meczy mnie to i drazni.Niewiem jak z nia rozmawiac,co robic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts