Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie kochani:ok_na:

zapewne bardzo dobrze poradzicie sobie z kolejnym cwiczeniem

oto one:

gdzie bylam dzisiaj?

z kim?

kogo spotkalam?

moje odczucia

zycze powodzenia

odp w srode:ok_na:

Napisano

gdzie bylam dzisiaj?...9 pucharów...gdzieś gdzie się odpoczywa,siedzi,pije...pub ,kawiarnia....

z kim?...as denarów...z kobietą

kogo spotkalam?...paż buław... młodą osobę dziewczynę lub chłopaka spod znaku barana, lwa albo strzelca. Może to być też ktoś młodo wyglądający. Jasne włosy, niebieskie oczy, osoba atrakcyjna o młodzieńczych cechach: żywotna i ruchliwa. Kiedyś przyjaciel...ciółka, możliwe że student,studentka. chyba jednak obstawiam bardziej chłopaka...

moje odczucia...królowa denarów...byłaś wyjątkowo spokojna,zrównoważona...nawet gotowa wybaczyć,jeżeli coś było nie tak między Wami....

Napisano

1. Gdzie byam? - 9 buaw, 4 mieczy - w miejscu do którego raczej dośc trudno sie dostac, albo rzadko tam chodzisz. Miejsce do wypoczynku, relaksu.

2. Z kim? - Królowa kielichów - z mamą lub najlepszą przyjaciółką.

3. Kogo spotkałam? - Papierzyca - kobietę (raczej młodą) stanowiącą dla ciebie ogromny autorytet, dającą ci świetne rady i wskazówki.

4. Moje odczucia?- 9 kielichów - byłaś zachwycona, uradowana, szczęśliwa.

Napisano

1.Gdzie bylas-6 Monet,Krol Kielichow-w miejscu w ktorym sie komus pomaga,panuje tak mila,zyczliwa atmosfera,taka domowa....miejsce w ktorym sie placi i cos sie wzamian dostaje,np sklep,pub,restauracja itp...moze kosciol

2.Z kim-4 Monet,As Monet-sama albo z 4 osob

3.Kogo spotkalas-as palek,5 palek-swojego bylego chlopaka lub jakas rywalke

4.Odczucia-2 Monet,Zakochani,3 Mieczy-chyba nie wiedzialas jak sie zachowac i co zrobic..smutno Ci bylo

Napisano

gdzie bylam dzisiaj?śmierc ( w jakimś miejscu gdzie było ciemno,chłodno, smutno,pogrzeb???

z kim?ze swoim narzeczonym, bratem

kogo spotkalam?przyjaciela mężczyznę , mozliwe,że ojciec,szanujesz te osobę za to,że jest dla Ciebie autorytetem(cesarz)

moje odczucia - pozytywne ponieważ byłaś w towarzystwie przyjaciela (rycerz buław), wspierał Cię

pewnie zawaliłam,ale ta śmierc mnie przeraziła :(

Napisano

gdzie bylam dzisiaj? - 10 buław, Kapłanka, 8 buław - na świeżym powietrzu, gdzie dużo się działo, może pomagałaś jakiejś kobiecie coś nieść, wykonywałaś jakieś fizyczne czynności

z kim? - Wisielec, Cesarzowa - z kobietą, może z mamą lub przyjaciółką, siostrą z kimś kogo dawno nie widziałaś albo z kimś kto jest chory

kogo spotkalam? - Kochankowie, 5 monet, 9 monet - kogoś z kimś dawniej byłaś związana i Wasze drogi się rozeszły,, bo postanowiłaś się rozwijać i iść na przód, może byłego chłopaka

moje odczucia- 3 buławy, as mieczy, 10 denarów - utwierdziłaś się, w przekonaniu, że decyzje, które wcześniej podjęłaś były słuszne, że było warto i wyszło Ci to na dobre, w sumie poczułaś się zadowolona i spełniona

Napisano

byłaś tam sama w tym miejscu, miejsce ciche, tam gdzie się pracuje np biblioteka albo pracuje nad sobą, może jakiś specjalista, potrzebowałaś przede wszystkim wyrównać energię, zapanować nad emocjami lub ich nadmiarem no i dobrze się tam bawiłaś, było to miejsce które Cię zrelaksowało, dodało uśmiechu na twarzy:)( 10, mieczy, Siła, As denarów, 3 denary)

byłaś tam ze swoją psiapsiułą, ew dwiema - generalnie zdaje się, że coś piłyście i tańczyłyście. (to mi nie pasuje do cichego miejsca ale niech tak zostanie juz )

spotkałaś tam rzecz jasna faceta, kolegę, byłego, który Cię mocno zirytował, byłaś zła, rozchwiał Cię znów emocjonalnie, przestałaś racjonalnie myśleć.( Rycerz mieczy, Król mieczy)

Napisano

1. Na spotkaniu towarzyskim z przyjaciółmi w lokalu albo jakaś prywatka.(3 kielichy)

2. Poszłaś tam z e starszą koleżanką. (królowa mieczy)

3. Spotkałaś byłego chłopaka lub kogoś z kimś się kiedyś spotykałaś. (5 kielichów)

4. Poczułaś radość z tego spotkania może nawet nadzieje na powrót. (Głupiec)

Napisano

gdzie bylam dzisiaj? na koncercie walentynkowym - elvis presley

z kim?kolezanka

kogo spotkalam? szefowa

moje odczucia bylam bardzo zadowolona

dziekuje za udzial :bukiet:

ale chyba nie udalo sie nikomu trafic

mimo iz niektorzy byli blisko ( mam na mysli np. zakretke:D)

Napisano

Ciesze się, że chociaż częściowa trafiłam. Pozdrawiam:)