Mycha27 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Witam serdecznie dawno się nie odzywałam. Dzisiejszej nocy miałam koszmarny sen śniło mi się że maluję swój pokój a rafba odchodzi zwraz za pociągnięciem wałka. To malowanie to przygotowania do jakiejś uroczystości związanej ze mną i niedawno poznanym chłopakiem z którym się spotykam. Wtedy padły moje słowa że będę musiała zwrócić się o pomoc do mojego byłego narzeczonego który mnie zostawił 5 miesięcy temu. ( tak na marginesie niedawno odezwał się i poprosił żebym do niego wróciła bo nie wie co się wtedy stało że mnie zostawił) proszę o interpretację tego snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 O, jaki ładny, przejrzysty sen! Kochana, rachunek jest prosty: nie uda Ci się tak po prostu "odświeżyć" swojego życia uczuciowego. Zmiany w tej dziedzinie wiążą się tutaj z nieco większym remontem.Przed nałożeniem świeżej farby starą należałoby zdrapać, a nie przykryć i udawać, że jej nie ma. Nie są uporządkowane jeszcze sprawy z Twoim byłym, więc niełatwo Ci jest budować coś nowego z niedawno poznanym chłopakiem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Empress Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 popieram Sephirę 100% ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycha27 Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Dziękuję Sephira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts