Guest Vampirella Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Śniły dzisiaj mi się trzy talie kart tarota, każda różniła się od siebie trochę, wiem że 1 z nich była talia tarota marsylskiego, druga najprawdopodobniej universal tarot, a trzecia była jakaś jeszcze inna ale bardzo ładna i klimatyczna, chociaż obrazki były raczej ciemne. Wszystkie karty z tych trzech talii były pomieszane ze sobą, a ja rozdzielałam je na kupki wg. rodzaju kart. Potem układałam z nich jakiś rozkład gdzie było bardzo dużo kart. W tym śnie było bardzo gwiaździste niebo i taka jakby szarówka, zaczynało się robić już ciemno a potem rozwidniać, a ja kładłam sobie te karty na stoliku pod gołym niebem. Bardzo proszę, czy ktoś mógłby pomóc w interpretacji tego snu? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vampirella Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 może jednak ktoś spojrzy na ten sen, bardzo was proszę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts