XQS Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Witam ! Szukałem chyba we wszystkich sennikach ale nigdzie nie spotkałem się co oznacza widzieć u kogoś czarne włosy. Dziś śniło mi śie że widze dziewczyne która mi się podoba, a ostatnio mielismy długą przerwe w kontaktach pofarbowała sobie włosy na kruczo czarno. Wyglądala w nich troche jak prostytutka. Cytuj
Sephira Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Nie szukaj odpowiedzi w sennikach, tylko odpowiedz sobie na pytanie z czym Tobie się kojarzy taki kolor włosów i właśnie - jak zareagowałeś, co pomyślałeś/poczułeś widząc u niej takie włosy? Piszesz, że wyglądała trochę jak prostytutka, co nasuwa skojarzenia raczej negatywne. Co się ostatnio zmieniło w Twoim postrzeganiu jej osoby? Czy ona jakoś zmieniła swoje zachowania? Cytuj
XQS Napisano 15 Lutego 2011 Autor Napisano 15 Lutego 2011 Nie rozmawiam z nią od jakiegoś czasu. I zaczynam patrzeć na nią inaczej niż kiedyś. Ale to że wyglądała jak prostytutka to coś w tym jest Cytuj
Sephira Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 I zaczynam patrzeć na nią inaczej niż kiedyś I oto całe znaczenie tego snu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi