ewelinka450 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Witam serdecznie , Do jakiegoś czasu męczą mnie koszmary , że jestem w nieszczęśliwym związku i to ja jestem zawsze ofiarą . śniło mi sie że jestem związana z jakimś łysym mężczyzną i on chciał mnie zabić , porwał mnie . Przetrzymywał mnie przez jakiś okres i zrobił mi jakiś zastrzyk , jakimś cudem udało mi sie stamtąd uciec wiedziałam że nie mogłam wrócić do domu bo by mnie tam znalazł w czasie kiedy uciekałam spotkałam moją przyjaciółkę i ona mi pomagała , jak uciekałam to on i jego koledzy mnie szukali . Znalazł mnie i chciał mnie zabić ale jakiś mężczyzna go zastrzelił . Bardzo prosze o interpretację tego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 No a prywtanie co się dzieje w Twoim życiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka450 Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 W moim życiu dawno sie nic nie zmieniło można nawet powiedzieć ze jest dobrze , nie mam chłopka . Co ten sen oznacza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Myślę że Twój własny wewnętrzny konflikt. A jaki masz stosunek do mężczyzn w ogóle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka450 Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 No moim zdaniem mam dobry alei tak nadal jestem sama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Na podstawie snu byłabym skłonna powiedzieć, że sama sobie jesteś barierą. Z jednej strony masz jakieś lęk (skąd?? jakieś urazy z przeszłości?)i a z drugiej czekasz na bohatera, który Cię uratuje. Ten łysy facet z Twojego snu stanowi jeden z aspektów Twojej własnej osobowości. On Cię ogranicza, a Ty próbujesz od niego uciekać zamiast go poznać i zaakceptować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka450 Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 tak to prawda że z jednej strony chce być w zwiazku a z drugiej strony sie tego boje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Dodatkowo masz nadzieję, że to się jakoś samo rozwiąże kiedy poznasz jakiegoś "księcia z bajki"... Nie wykluczone, ale pamiętaj, że praca nad sobą może Ci wiele spraw ułatwić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka450 Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Zgadzam sie z Tobą masz w 100 % rację , mam pytanie a TY wróżysz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Nie, nie zajmuję się wróżeniem. Uważam że absolutnie nie jest to nikomu do szczęścia potrzebne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts