ramzes69 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Witam, Proszę o interpretację mojego snu: Śniło mi się że stałem na falochronie i obserwowałem morze w którym kąpało się kilku moich dobrych znajomych.Morze było spokojne, z niewielkimi falami, ale nagle zauważyłem nadciągającą wielką falę, która chwilę później zmyła mnie z falochronu i wpadłem do morza. Więcej radochy z tego miałem we śnie niż strachu. Chwilę po tym śnie śniło mi się że jadę samochodem w mojej rodzinnej miejscowości po ośnieżonej drodze- nie wiem czy są tu jakiekolwiek powiązania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 może ktoś pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 ponawiam prośbę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts