Grenouille Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Witam, zadałem Runom pytanie jak powinienem postąpić, aby zdobyć serce kobiety, na której mi zależy. Nadmienię jedynie, że oboje się znamy i często ze sobą rozmawiamy. W rozkładzie pojawiły się następujące Runy 1. Jera 2. Berkano 3. Uruz (odwrócona). Jak dla mnie to mało optymistyczna wersja, no chyba, że źle zinterpretowałem przesłanie Run :icon_neutral: Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Z góry dziękuję. Cytuj
Rytus Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Na pewno się nie obijaj i rób wszystko, żeby ją zauroczyć swoją osobą. Spróbuj otoczyć ją swoją opieką i pokazać jej, że ci na niej zależy, ale nie na siłę. Spokojnie i stopniowo -> uzbrój się w cierpliwość. Skup się na celu, ale jednocześnie nie rezygnuj z pozostałych zadań. Postępuj rozsądnie, a zobaczysz zadowalający rezultat. Pokaż, że interesuje cię to jaka jest w środku, a nie na zewnątrz. Powodzenia! Cytuj
Weles Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Dla mnie runy mówią tu: "Otwórz się przed nią uczuciowo, nie zgrywaj twardziela. Postępuj powoli i delikatnie" Myślę, że kiedy zobaczy, że jesteś człowiekiem uczuciowym, romantycznym, dostrzegającym piękno. Ona będzie twoja. Jednak jak mówił Rytus, uzbrój się w cierpliwość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi