Piotr1991 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 sen zaczal sie ze kacalem w wannie i ze jestem kobieta. kucalem tak dluzsza chwile potem zaczalem sie masturbowac jak kobieta i nagle sen sie urwal normalnie jestem facetem prosze o interpretacje tego snu pozdrawiam i serdecznie dziekuje Cytuj
kubak30 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Mam problem z interpretacją tego że jesteś kobietą, lecz z tego co wiem masturbacja i wanna może oznaczać poprawę twoich stosunków międzyludzkich Cytuj
Piotr1991 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 Kolego jesli chcesz jakies info to pytaj smialo i jak bede znal odpowiedz na temat tego snu to Ci odpowiem. dodam do snu jeszcze ze niewiedzialem wlasnej twarzy tylko sciane z mojej lazienki i reka sie zadowalalem teraz sb nic nieprzypominam ale smialo pytaj to moze sb przypomne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi