krakus91 Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Witam, Chciałbym prosić o interpretację snu. Od razu zastrzegam, że sen mi się naprawdę przyśnił. Byłem w okupowanej Warszawie w 1939 roku, byłem chyba niemieckim oficerem, wydaje mi się, że generałem - wszyscy niemieccy żołnierze odnosili się do mnie z wielkimi honorami (nawet wyżsi oficerowie.). Na moich oczach na trawniku (pogoda strasznie szybko się zmieniła, ze słonecznej w szaroburą) leżeli polscy żołnierze a do nich mierzył z pistoletu niemiecki oficer. Chciał ich rozstrzelać, ale chybiał, nie mógł trafiać. Wyjął w końcu pistolet, ale ten miał zakrzywioną lufę, lecz mimo to wycelował w polaka (dokładniej w jego usta). Ostatnią sceną jaką widziałem był wzrok polskiego żołnierza, i co mnie bardzo uderzyło, bardzo się bał i był zlany potem. Co to może oznaczać? Dziękuję za interpretację z góry Edited February 21, 2011 by krakus91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts