Gość dubel_agent Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 hejo, na pytanie jak potoczy się moje życie uczuciowe w najbliższym czasie wypadły: laguz - odwrócona tiwaz - prosto ingwaz - odwrócona Raidho - prosto dagaz - prosto Kto mi pomoże? Będzie dobrze? Cytuj
Weles Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Odwrócone laguz i ingwaz nie wróżą niczego dobrego. Tak jakby miał przyjść na początku sztorm, który zaleje Cię smutkiem. Następnie pojawi się pan, który będzie się starał ci pomóc, a ty zaczniesz zabijać w sobie uczucia jakie zaczną się pojawiać. Niestety zamiast tych złych, pozwolisz by gniły w tobie te pozytywne. Później już dobrze, może cię coś olśni i pojawi się zauroczenie. Stanie się tak tylko dzięki twoim dążeniom. Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Ja jestem płci męskiej. To jaki pan do mnie przyjdzie ? Zamiast złych uczuć będę zabijał dobre i po pewnym letargu ocknę się i coś się może przebudzić w moim sercu tak? Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Zosiu, tak zapadło żeby pięć wyjąć. Może pomożesz? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Obecnie w twoim życiu uczuciowym jest zastój.powodem tego mogą być twoje wewnętrzne przemyślenia i zrobienia porządku ze swoim wnętrzem.ale już od kwietnia następują pozytywne zmiany.poznasz osobę w której zakochasz się od pierwszego wejrzenia.następuje całkowita odmiana losu.romans który się między wami nawiąże może zakończyć się ślubem. Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Jestem w związku z dziewczyną, z którą się rozstałem wcześniej. I mam mętlik teraz, jestem zdystansowany i wykazuje się ostrożnością. Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Więc jak powinienem skonstruować dobrze pytanie? Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Zosiu, my jesteśmy razem. Postawiłem na rozkład partnerski karty Ona: 1. Eihwaz 2. Pertro odwrócona 3. Isa 4. Jera Co ona wniesie 5. fehu odwrócone Ja: 1. tiwaz 2. hagalaz odwrócone 3. algiz symbol odwrócony a łoś normalnie. Karte mam chyba zle wydrukowana 4. nauthiz 5 co ja wniose - ingwaz 6 co nas laczy ansuz dalsze losy tego zwiazku kenaz, berkano, wunjo postawilem to wg. rozkladu partnerskiego http://www.ezoforum.pl/ogolnie-o-runach/4499-rozklady.html Edytowane 25 Lutego 2011 przez dubel_agent Cytuj
Gość dubel_agent Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Czytasz z kart jak z mojej głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi