fatimma Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 mAM do was pytanie odnosnie podswiadomosci a nasze ciało choroby .. szukam w necie i nic konkretnego nie znalazlam. pamietam kilka lat temu bylo wydanie GWIAZdY MOWIA byl tam kiedys taki watek o podswiadomosci i chorobach .. wiem ze tam cos wymieniali dana choroba a co jest przyczyna ,, jaki stan emocjonalny. moze ktos sie orientuje w temacie i powie cos wiecej thx Cytuj
jacek_87 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 ja się orientuję, napisz co chcesz wiedziec, tutaj czy na prywatną wiadomosc jak Ci wygodniej Cytuj
mayaki Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Jacku, mógłbyś tutaj? Pewnie nie tylko autorka jest zainteresowana Od siebie mogę podesłać to, ale przyznaję, że jeszcze się nie wczytałam. Ktoś mi mówił o tym właśnie w kontekście leczenia na poziomie umysłu, emocji. Cytuj
fatimma Napisano 3 Października 2009 Autor Napisano 3 Października 2009 nie wiesz co chodzi mi konkretnie jakie choroby maja podloze w podswiadomosci (poprostu juz od dawna chodzi mi mysl ... o tej podswiadomosci i ta gazeta .. ) no i tak wszedzie szukalam i nic konkretnego nie znalazla a archiwum GM jest za duze. moze napisz cos wiecej tez uwazam ze kazda choroba ma podloze w podswiadomosci .. hehe ja jestem krotkowidzem od 6 klasy ( ale nie wiem czy to mozna wlasnie zakwalifikowac ) no ale to bylo tak na marginesie, druga sprawa czy mozna te choroby wyleczyc na zasadzie samoleczenia .. Cytuj
mayaki Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Jest duże, ale są tabelki etc (część dostępna po rejestracji, ta chyba jest bezpłatna). Jeśli Cię o interesuje i szalą jest zdrowie to chyba warto poświęcić chwilę na przejrzenie? No i może Jacek wklei 'gotowca', więc możesz poczekać. Pewnie i źródło inne - zawsze warto porównać. Cytuj
Sephira Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Czy to aby nie jest powielenie następującego tematu: http://www.ezoforum.pl/szukam-pomocy-oferuje-pomoc/14854-psychiczne-podloze-chorob.html ?? Cytuj
fatimma Napisano 4 Października 2009 Autor Napisano 4 Października 2009 szczerze to nie mam pojecia Cytuj
HellVard Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Jak uważacie czy poprzez intensywne myślenie o uleczeniu jakiejś choroby, wyobrażanie sobie tego można to osiągnąć? Cytuj
Rytus Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Tak. Z doświadczenia wiem, że może pomóc. Ale czy wyleczeć - słyszałem, że tak. Skoro metoda silvy tak bardzo to promuje, powinno być to prawdą. Kiedyś słyszałem historyjkę o dzieciaku, który miał złośliwego raka. Wyobrażał sobie, jakie coś tam zabija tego "raka" i owy nowotwór rzeczywiście został pokonany. Lekarze nie potrafili tego wyjaśnić. Cytuj
Page Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 Czytalam kiedyś o człowieku, który sam wpędzał się we wszelakie choroby by potem udowodnić, że sam się z nich wyleczy, właśnie siłą umysłu i tak też się działo. Cytuj
Pit Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 Page ,potwierdzam ,a sam wyleczyłem się z Nieuleczalnego,Postępującego Zaniku Rdzenia Kręgowego ,Ciężkie Zaburzennie Równowagi (13 lat) ,Śmierć Kliniczna ,Ciężkie Epizody Depresyjne oraz Schizofreniczne , Ponieważ Pozytywne Nastawienie Do Życia Czyli Nasz Stan Umysłu (Wewnętrzny Świat Emocjonalno - Psychiczny) Ma Kolosalne Znaczenie Dla Stanu Naszych Organów Wewnętrznych . Takie zasłyszane,według którego warto żyć :ENT.PON.DO.-ENTUZJAZM PONAD DOLEGLIWOŚĆ . Cytuj
befadka Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 Wierzę że jesteśmy istotami doskonałymi :-) Każda choroba jest związana z naszymi myślami i emocjami, potęga naszej podświadomości jest ogromna i wystarczy poddać się farmakologicznemu leczeniu i uwierzyć że już się jest zdrowym :-) Każdego dnia dziękuję Bogu że dał mi możliwość wolnej woli i to ja decyduję czy wybieram strach przed śmiercią czy dziękuję mu za to że żyję :-) Idę tą metodą już od jakiegoś czasu i pozbyłam się większości chorób z którymi się borykałam , już się nie przeziębiam , angina odeszła na zawsze - wyrażam swoją złość:-) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 26 Lutego 2011 Napisano 26 Lutego 2011 Najważniejsza jest wiara w to chcemy osiągnąć czy aby się nam spełniło.Jeżeli człowiek nie miałby żadnej wiary to jego życie nie miałoby żadnego sensu i byłoby puste.Takie jest moje zdanie. Cytuj
Pit Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Obecnie Słoowo Wiara to Poprostu Magia ,.gdzie ,woda i krzyż są świetnymi przzewodnikami i przedmiotami w którwe można zakląć siły magiczne ,i zapanowując w ogrromnym stopniu nad ludzkimi umysłami ,uczynić ich bezmuzgimi niewolnikami,niezdolnymi do Samodzielnego Myślenia ,oraz Osłabić ich Ducha,Siłę Zyciową ,Wolę i Sprawić że niedobre i złe rzeczy Będą Wykonywać pod dyktando Czarnoksiężników (Księży). Cytuj
peyotl Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 tak potwierdzam , to miałam podobne wizje w trakcie mojej wędrówki dzisiaj Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Mówiąc o wierze nie mam na myśli magii ani osób które chcą wykorzystać tak jak to napisałeś tą wodę i krzyż żeby człowieka ubezwłasnowolnić.Wiara to jest moc to jest moje wnętrze które na to nie pozwoli i które prowadzi mnie do osiągnięcia celów w moim życiu. Cytuj
Pit Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Ok. Anez ,Ja też mam, na myśli prawdziwą wiarę w moc swojego rozumu ,W Boga który w ludzkim Sercu się znajduje ,a Intuicja to Jego -Boga Drogowskaz . Widzissz ja nieraaz mówię i piszę pod natchnieniem Ducha Świętego ,więc nniktt nie jest świadomy i nie wierzy napraawdę w to co mówię. Ponieważ jako autentyczny Mistyk , Jogin i Szaman oraz Mag -Mam Wgląd w Przeszłość i Przyszłość czyli w Całą Wiedzę Wszechświata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi