Skocz do zawartości

Świnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie moge dokladnie zrozumiec tego snu. Wiem na ogol co oznacza "świnia we snie" ale w tym przypadku ciezko jest mi to wyjasnic samemu.

Sen zaczol sie w jakims barze (cos w stylu Mc'donald), kupowalem jakas kanapke z serem i kaszanka, pozniej jakas jeszcze kanapke, oczywiscie z cala moja rodzina (Mama, ojciec, bracia, dziewczyna brata, moja) nie mialem pewnosci z tego ze sa, tylko poprostu mialem takie odczucie ze sa. Nagle okazalo sie ze musze szybko wracac do domu, wiec pojechalem badajrze taksowka, rodzina wracala autobusem, moja dziewcyzna musiala byc o 22 w domu a jak spojrzalem na zegarem byla godzina 22:14. I tutaj zaczelo sie cale skomplikowane zdarzenie. Nagle zaczela atakować mnie jakas czarna świnia, miala jakby dlugie zeby, kly czy cos w tym stylu. Świnia byla nie duza. Na poczatku uciekalem przed nia (balem sie ze cos mi zrobi, ogolnie odczuwalem strach)(ogolnie wykorzystywalem teren zeby sie od niej odciac, np. przeskoczylem przez barierki a ona nie mogla przejsc, to obiegla do obkola zeby mnie zajsc od 2 strony), ale postanowilem z nia walczyc, chcialem ja uderzyc, ale nie trafilem, bo cala akcje przerwala mi 2 swinia, ale taka dosyc gruba ale tez niewielkich rozmiarow, miala naturalny kolor skory. Mialem jakby takie odczucie ze ta 2 swinia o naturalnym kolorze skory nie chce dopuscic do mojej walki z ta czarna swinia. Wszystko dzialo sie przed moim domem na placu zabaw. I tu sie obudzilem.

2 tygodnie temu mialem sen rowniez dziwny: gonily mnie wilki, ale takie zimowe, bieglem jakas sciezka, do obkola byl chyba las, wszystko bylo w sniegu, rowniez padal. Czulem strach, nie chcialem zeby mnie zlapaly.

Edytowane przez Isaler
  • 2 tygodnie później...