Skocz do zawartości

proźba o pomoc w interpretacji :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam Wszystkich

zwracam się do Was z prożba o pomoc w interpretacji rozkładów

pierwszy dotyczy pytania o pracę, której na dzień dzisiejszy nie mam a zadałam pytanie jaka będzie moje przyszła praca i wyszło Mi THURIZAZ-WUNIO-DAGAZ

drugie pytanie dotyczy mojego związku, jestem z partnerem prawie 10 lat zapytalam jak będą się układały nasze przyszłe relacje (obecnie są dobre) i wyszło Mi EIHWAZ-BERKANO-FEHU

i ostatnie pytanie rozkład ze stycznia zapytałam jaki będzie dla mnie ten rok, wyszło ANSUS-WUNIO-JERA, a dla mojego partnera MANNAZ-DAGAZ-OTHALA

jak by ktoś chciała wyskrobać pare słów na ten temat była bym bardzo wdzięczna

pozdrawiam i ściskam cieplutko :)

Napisano

tak, racja już nadrabiam braki :)

rozkład 1 o prace, po paru nerwowych monentach dostanę pracę z której będą zadowolona i w której będę mogła odnieść sukces, tylko nie bardzo wiem która runa może określac ewentualny czas w którym to się zamknie.

rozkład 2 o związek, nastąpi jakaś zmiana, transformacja po której związek wejdzie w nowy etap, mam nadzieje że nie chodzi tu o dziecko.

rozkład 3 mój rok; dobry kontakt z otoczeniem, nowe pomysły, szczęśliwe wydarzenia dzięki którym osiągne zamierzone rezultaty i będe mogła zbierać owoce swoich działan.

rozkład 4 mój partner jego rok; nastawienie na kontakty i zrozumienie innych, możliwe stworzenie swojego domu, rodziny, szczęście rodzinne. Dodam że nie mamy swojego domu ani mieszkania.