Skocz do zawartości

DAGAZ (o) - EIHWAZ - THURISAZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co zrobić aby wznowić kontakt między mną a nim ? DAGAZ (o) - EIHWAZ - THURISAZ

No tutaj w grę chodzi też niechęć, dwie strony muszą się wykazać jeśli chcemy odrodzić tą znajomość.

Nie wiem czemu ale mam wrażenie że ta druga strona nie chce kontaktu (stwierdzam to po tych dwóch runach) :_yyyy:

Przepraszam że nic więcej nie dodam, ale to dopiero mój początek i jest mi na razie ciężko - dużo nauki przede mną w tym kierunku :placze:

Napisano

Mi sie wydaje jakby on mial jakis uraz do Ciebie .Cos co wydarzylo sie kiedys miedzy wami tak wplynelo na niego ze on raczej bedzie sie bronil przed relacja z toba

Napisano

No wiem właśnie że się wydarzyło :( Ale on ma uraz do mnie jakbym to ja winna była - a to wszystko przez niego :/ A to że się broni to już wiem - bo już to pokazuje dziadyka ehh :_yyyy:

Napisano

Kurde nie podoba mi się to....

Jaka jest przyczyna jego zdaniem urazu - konfliktu między nami ? ELHAZ - WUNJO - GEBO

Jak spojrzałam na te runy to skojarzyło mi się jakbym ja na jego teren weszła i to mu się nie spodobało (teren czyli jego życie)

Bo może chciałam jego zdaniem coś więcej niż koleżeństwo - przyjaźń.. A on skąpy na takie cuda i mu się już to nie widzi.

Napisano

A moze zadaj pytanie czy on chce blizszego kontaktu z tobą? albo czy to jest odpowiedni czy dla Ciebie partner(chodzi mi o to ,ze skupiasz sie na nim ,bo ty chcesz-ale czy to jest dla ciebie dobre? nie wiesz ,moze zacznij od tego).jak dla mnie przyczyna urazu może byc to,że mysli o Tobie ,że bawisz sie nim ,kokietujesz i podrywasz dla samego podrywana i zabawy ,i to nie tylko jego.Wznowic kontakt to troche sie zmienić ,spowaznieć i pokazywac czy tez powiedziec czego sie chce,okazac zainteresowanie tylko jemu!I tez wiecej powagi w rozmowach na tematy życiowe jak z przyjacielem,nie bój się .

Napisano

lavis jadę na twoim wskazówkach :P

Czy to jest odpowiedni dla mnie partner ? URUZ - ODALA (o) - SOWELO

Niby jakieś złe runy nie wyskoczyły ale nie wiem.. Zmieszana jestem..

Napisano

On i te jego ego :)

Znam to hehe :) Dzięki zoska1977 za pomoc

Napisano

zoska1977 a co sądzisz o tym

Jaka jest przyczyna jego zdaniem urazu - konfliktu między nami ? ELHAZ - WUNJO - GEBO

Jak spojrzałam na te runy to skojarzyło mi się jakbym ja na jego teren weszła i to mu się nie spodobało (teren czyli jego życie)

Bo może chciałam jego zdaniem coś więcej niż koleżeństwo - przyjaźń.. A on skąpy na takie cuda i mu się już to nie widzi.