Veroniczka Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Co zrobić aby wznowić kontakt między mną a nim ? DAGAZ (o) - EIHWAZ - THURISAZ No tutaj w grę chodzi też niechęć, dwie strony muszą się wykazać jeśli chcemy odrodzić tą znajomość. Nie wiem czemu ale mam wrażenie że ta druga strona nie chce kontaktu (stwierdzam to po tych dwóch runach) Przepraszam że nic więcej nie dodam, ale to dopiero mój początek i jest mi na razie ciężko - dużo nauki przede mną w tym kierunku Cytuj
AnnaMaria Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Mi sie wydaje jakby on mial jakis uraz do Ciebie .Cos co wydarzylo sie kiedys miedzy wami tak wplynelo na niego ze on raczej bedzie sie bronil przed relacja z toba Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Lutego 2011 Autor Napisano 27 Lutego 2011 No wiem właśnie że się wydarzyło Ale on ma uraz do mnie jakbym to ja winna była - a to wszystko przez niego :/ A to że się broni to już wiem - bo już to pokazuje dziadyka ehh Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Lutego 2011 Autor Napisano 27 Lutego 2011 Kurde nie podoba mi się to.... Jaka jest przyczyna jego zdaniem urazu - konfliktu między nami ? ELHAZ - WUNJO - GEBO Jak spojrzałam na te runy to skojarzyło mi się jakbym ja na jego teren weszła i to mu się nie spodobało (teren czyli jego życie) Bo może chciałam jego zdaniem coś więcej niż koleżeństwo - przyjaźń.. A on skąpy na takie cuda i mu się już to nie widzi. Cytuj
lavis Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 A moze zadaj pytanie czy on chce blizszego kontaktu z tobą? albo czy to jest odpowiedni czy dla Ciebie partner(chodzi mi o to ,ze skupiasz sie na nim ,bo ty chcesz-ale czy to jest dla ciebie dobre? nie wiesz ,moze zacznij od tego).jak dla mnie przyczyna urazu może byc to,że mysli o Tobie ,że bawisz sie nim ,kokietujesz i podrywasz dla samego podrywana i zabawy ,i to nie tylko jego.Wznowic kontakt to troche sie zmienić ,spowaznieć i pokazywac czy tez powiedziec czego sie chce,okazac zainteresowanie tylko jemu!I tez wiecej powagi w rozmowach na tematy życiowe jak z przyjacielem,nie bój się . Cytuj
Veroniczka Napisano 28 Lutego 2011 Autor Napisano 28 Lutego 2011 lavis jadę na twoim wskazówkach Czy to jest odpowiedni dla mnie partner ? URUZ - ODALA (o) - SOWELO Niby jakieś złe runy nie wyskoczyły ale nie wiem.. Zmieszana jestem.. Cytuj
Veroniczka Napisano 28 Lutego 2011 Autor Napisano 28 Lutego 2011 On i te jego ego Znam to hehe Dzięki zoska1977 za pomoc Cytuj
Veroniczka Napisano 28 Lutego 2011 Autor Napisano 28 Lutego 2011 zoska1977 a co sądzisz o tym Jaka jest przyczyna jego zdaniem urazu - konfliktu między nami ? ELHAZ - WUNJO - GEBO Jak spojrzałam na te runy to skojarzyło mi się jakbym ja na jego teren weszła i to mu się nie spodobało (teren czyli jego życie) Bo może chciałam jego zdaniem coś więcej niż koleżeństwo - przyjaźń.. A on skąpy na takie cuda i mu się już to nie widzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi