Gość Thanastel Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Witam wszystkich! Jako że jestem demonolatrem, rozwiązałem ten problem, ale chciałem spytać się Was co o tym sądzicie;D Nie będe opowiadał o śnie.. raczej gdy się obudziłem; do rzeczy. Gdy się obudziłem, leżałem na prawym boku. Chciałem się podnieść, ale nie mogłem. Prawdopodobnie dostałem paraliżu sennego, to nie było dziwne.. ale po chwili zaczęło mnie coś przyciskać do łóżka i szeptać do ucha coś po enochiańsku. Słyszałem tylko słowa: 'Satanas' 'Bazodemelo' 'Haosago' czy jakoś tak Moim zdaniem był to demon, to zdarzenie wystąpiło 3 miesiące temu, ale z ciekawości chcę się dowiedzieć co o tym sądzicie^^ Cytuj
Auril Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 ja mam podobnie po medytacji, znaczy nikt mi nie gada ale mam trudności z poruszaniem się i generalnie przyciągam dużo negatywnych energii Cytuj
Gość Thanastel Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Przepraszam Sephira najmocniej, w takim razie - możesz przenieść ten temat gdzie indziej?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi