Madziekk Napisano 28 Lutego 2011 Napisano 28 Lutego 2011 Mam na imię Magdalena ur 1.5.91 i chciałam zapytać o mój związek z Michałem ur 17.2.87 czy to związek karmiczny i czy moge prosic Kogoś o analizę?proszę,z góry dziękuje... Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Mam na imię Magdalena ur 1.5.91 i chciałam zapytać o mój związek z Michałem ur 17.2.87 czy to związek karmiczny i czy moge prosic Kogoś o analizę?proszę,z góry dziękuje... Madziekk trzeba poczekać, inni czekają 2 tygodnie... Cierpliwości Chyba, że ktoś inny pomoże wcześniej. Edytowane 1 Marca 2011 przez Daffne Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 chyba wezmę lapka do pracy jak się uda może szybciej będzie Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) To ja pomogę Tak, jestescie w związku karmicznym. Wasza suma dróg zycia to wibracja karmiczna 7/16 Jeżeli suma przynosi wibracje, które są tzw. trudnymi dla relacji, to należy wnioskować, że związek taki jest obciążony karmicznie, że związek ma coś do przepracowania i że na pewno połączenie tych ludzi ma zamknąć w tym wcieleniu pewien cykl karmiczny. 7/16 mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, a więc relacja między dwojgiem ludzi będzie przechodziła pewnego rodzaju transformację na poziomie głębi emocjonalnej i mentalnej. 7/16 może znacznie utrudnić lub nawet rozbić relację na jakimś poziomie. Osoby, których suma dróg życia wynosi 7/16 powinny zrozumieć istotę związku, uczuć i miłości. Osoby w takiej relacji doświadczają tak trudnych sytuacji i wyborów, które umożliwiają rozwijanie i budowanie delikatnej i subtelnej więzi - więzi, w której nie ma miejsca na egoizm, nieciekawe schematy zachowań i jednostronne wymagania. Takie relacje są trudne i często narażają na ogromne dylematy, czasami konieczność rezygnacji z jakichś planów, pomysłów, wymagań – często dla dobra którejś ze stron, a tym samym dla relacji. Wibracja ta podpowiada, aby relacje tworzyć oparciu o głębię miłości oraz nadanie szczególnych praw miłości w naszym życiu. Obie strony powinny dążyć do harmonii wewnętrznej tak, aby więź z drugim człowiekiem, pomimo pojawiających się trudności, a czasem pomimo dysharmonijnej drugiej osoby, była stabilna, szczera i mocna. Karma ta zamknie się - zrealizuje się dopiero wtedy, kiedy będziemy umieli ustalić priorytety, ale wyznaczone nie przez nasze ego, a nasze serce - poprzez patrzenie sercem. Wibracja ta uczy pokory wobec drugiej osoby i budowania relacji na subtelnym poziomie – pomimo pojawiających się problemów, pomimo odmienności drugiego człowieka, pomimo różnicy zdań, pomimo różnicy potrzeb – w zwykłej codziennej rzeczywistości. Uczy także umiejętności tworzenia zdrowego emocjonalnie domu – dla dziecka, dla partnera, dla rodzica. W Waszych drogach zycia jest również karma, którą będziecie musieli całe życie przepracowywać to karma 8/26. Jest to również karma miłości, która świadczy o tym, że cale życie będziecie szukać tego Jedynego partnera, aż do skutku. Róznica polega na tym, ze w 8/26 szukamy miłości i tego jedynego idealnego, a w 7/16 wydaje nam się,że spotkaliśmy wielką miłość, a kończy się np. rozczarowaniem i rozstaniem. Miłość karmiczna jest jednak, tak na pocieszenie, zawsze odwzajemniona. Edytowane 1 Marca 2011 przez anastel Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 To na początek a dokładną analizę warto poczekac na Userkę Pozdrawiam. Cytuj
Madziekk Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Jestem wielce wdzieczna Anastel:),ale ma pytanie czy My jestesmy 8/26 i 7/16?czyli miłość i karma? Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Michał ma drogę zycia 8/17/26... Ty masz drogę zycia 8/26 . Więc Ty jak i Michał macie taką samą karmę którą bedzie towarzyszyć przez całe życie. 8/26 jest wibracją karmiczną. W sumie Waszych dróg pojawia się rownież wibracja karmiczna, wspólna 7/16... Edytowane 1 Marca 2011 przez anastel Cytuj
Madziekk Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Więc mam rozumieć że jest to ciężka karma do odpracowania ale możliwa miłość do spełnienia tak? Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Więc mam rozumieć że jest to ciężka karma do odpracowania ale możliwa miłość do spełnienia tak? tak możliwa, ale oboje muszą być silni i wytrwali by nie dać się przeszkodom i trudnościom. Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Oczywiscie że możliwa, tyle że moze bedzie trzeba na tą prawdziwa miłość troche poczekać... U osób, u których występuje ta wibracja nie będzie tzw. spotkań obojętnych. Czasami tak jest, że ludzie pojawiają się w naszym życiu, przychodzą, odchodzą, o jednych pamiętamy dłużej, inni zacierają nam się w pamięci. Natomiast w wypadku wibracji 26 i osoba o tej wibracji pozostawia głęboki ślad, głęboką transformację u każdego kogo napotka na swojej drodze, dlatego że w życiu tych, na których drodze stanie jest po prostu niezbędna do tego, żeby rozpoczął się jakiś proces transformacji u nich. Jednocześnie jest tak, że mając tę wibrację każdy napotkany człowiek przychodzi do naszego życia w ściśle określonym celu, coś zamanifestuje. Natomiast wibracja 7/16 czyli wasza wspolna, która będzie towarzyszyć przez cały czas bycia w tym zwiazku. Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Nie zauważyłam Userko że już odpowiedziałaś 1 Cytuj
Madziekk Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Dużo tego ale jesteście super Kobitki:) czekam Userko na szerszą analizę:)a czy jest możliwe coś takiego że jeśli np Michał wszedł by z Inna Kobietą w układ karmiczny to dlatego może Nasz związek rozpaść się? Cytuj
anastel Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Madziekk takie wibracje karmiczne to nic innego jak relacje międzyludzkie z którymi mamy styczność kazdego dnia. Dbaj o ta miłość i o wasze szczere uczucie to bedzie dobrze. Powodzenia:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi