Szizi Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 A jakoś Winna mi się też tak skojarzyło jak zobaczyłam Twój nick Cytuj
bezimiennaa Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Bezimiennaa - banalne, ale Kaśka (moje imie) bylo zajęte, więc zostałam bezimiennaa (przez jedno "a" również było zajęte ) Cytuj
Akir Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Za moim nickiem Akir nie stoi żadna historia, przesłanie, czy ukryta treść. Rejestrując się na forum postanowiłem użyć jakiegoś nowego, nie używanego przeze mnie dotychczas na żadnym innym forum, czy stronie, nicka. I taki oto pomysł na nick mi wpadł do głowy. Edytowane 12 Czerwca 2010 przez Akir Cytuj
karolinna Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Od imienia. Dodając jedną literę oddałam siebie (jakkolwiek to brzmi). Cytuj
Gość Mana Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Anien... a tak się jakoś wymyśliło... nie mam pojęcia skąd, po co, dlaczego... ale mi się podoba Cytuj
Troxet Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Troxet... hm... chyba gdzieś widziałam podobny, ale upierałam się przy moim innym "uniwersalnym" nicku. Obecnie wszystkie nowe konta mam na Troxet i jakoś mi się ta nazwa podoba ;p Cytuj
iceteagreen Napisano 14 Czerwca 2010 Napisano 14 Czerwca 2010 Od ulubionej herbaty mrożonej liptona Cytuj
MalinowaPrincess Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 MalinowaPrincess - właściwie nie wiedziałam jaki nick wybrać,więc jest ten. 'malinowa' bo uwielbiam jeść maliny. ; p Cytuj
Czarownica Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Wybrałam nick, który pośrednio łączy sie z moją działalnością na innym forum, a równocześnie nie jest moim nickiem "stałym", tzn mam taki jeden, po którym można mnie niemal wszędzie w necie zczaić, ale coraz bardziej wybiórczo podchodzę to tego, co potencjalni szukający mieliby o mnie wiedzieć;-) Cytuj
Klivtiena Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Młodsza forma starszego imienia, dotyczy wydarzeń sprzed 4 lat, o których nie mogę wspominać. Mogę tylko dodać, że zostało mi nadane. Cytuj
Cosmo Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Na tym forum miałam być Fiołeczkiem [moje ukochane kwiatki ], ale niestety ten nick był już zajęty [Ghhhrrrrr! ] i użyłam mojego drugiego nicka Cosmo. Cosmo od kosmity, bo ja to zdecydowanie nie z tego świata jestem Cytuj
Minte Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 a ja aisakgerber od mojego imienia kasia na opak aisak , a gerber od papek dla maluchów do jedzenia Cytuj
NeoNówka Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 hmmmm, aż zaczynam żałować, że nie wymyśliłam czegoś bardziej ambitnego Ona bo jestem kobietą i 77 rok urodzenia, banalnie do bólu Cytuj
Layla88 Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Layla: legendarna piosenka Erica Claptona (uwielbiam, a poza tym mój znajomy miał w zwyczaju ją podśpiewywać, na co ja dość nerwowo reagowałam), a 88 to oczywiście rok urodzenia. Cytuj
Megimar Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Megimar - nick złożony z moich imion Magda, Marta Cytuj
Mimbla z centrum Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Mimbla - to z Muminków, w dzieciństwie uwielbiałam słuchowisko o Muminkach A to centrum to dlatego, że z mazowieckiego jestem Cytuj
nuu Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie Umiem Ubierać Myśli w Słowa - zawsze tak o sobie mówiłam i nadal tego nie zaprzeczę. W skrócie N.U.U.M.S. - nadane mi baaaaabrdzo dawno temu. Nikomu oczywiście nie chce się mówić całym skrótem. Zostałam więc Nu, czasami pisana przez dwa "uu" - Nuu. Ot, cała filozofia. Cytuj
Wenus_Mars Napisano 26 Sierpnia 2010 Napisano 26 Sierpnia 2010 a ja jak zakladalem konto sluchalem Lady Pank - "wenus mars" Cytuj
Gość Erza Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Erza Scarlett - od postaci w anime, ale częściowo również od Scarlett O'Hary - mojej ulubionej postaci literackiej i filmowej. Cytuj
Gość alathea Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 myslalam wlasnie o tej Scarlett zapisujac sie na forum szukalam nicka, ktory dobrze by odzwierciedlal moje cechy charkteru Bagheera to pantera z Ksiegi dzungli - opiekuncza, troche nieodpwiedzialna (nienaumyslnie), chodzaca wlasnymi drogami, sybarytka, czasem rzucajaca sie nerwowo Cytuj
Gość Erza Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 myslalam wlasnie o tej Scarlett )) Bagheera lubiła leżeć na drzewie i machać ogonem. Cytuj
FullMoon Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 FullMoon- pełnia księżyca jak ten księżyc na niebie, którego nikt nie dosięgnie, samotnie wędruje po nieboskłonie, z ukrycia raz wychodzi cały Dla wszystkich i dla nikogo zarazem. Tajemniczy, niewiadomo skąd... cała ja Cytuj
Gość Astra_ Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Erza Scarlett - od postaci w anime, ale częściowo również od Scarlett O'Hary - mojej ulubionej postaci literackiej i filmowej. Scarlett to również moja ulubiona postać z reszta jak książka i film Mój nick jest od gwiazdy hehehe ale nie dlatego że ja jestem gwiazdą tylko od mojego motta życiowego: Per aspera ad ASTRA Cytuj
Usuniety Uzytkownik Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Azi'ucel Dahak to kombinacja : Azi Dahak oraz Azal'ucel Azi Dahak = Zahak, po tym jak został pocałowany przez Ahrimana stał się Azi Dahaką Azi = Wąż lub smok Dahak = 10 grzechów Azi Dahaka = Wąż/smok mający 10 grzechów (adwersaryczny smok) Azal'ucel to kombinacja : Azazel oraz Lucifer, sigiliczna unia tych 2 bytów, symbolizująca ciemną i jasną stronę Lucyfera połączoną w jeden byt. Święty Anioł Stróż. Ciemność i światłość. Dzień i noc. Azi'ucel Dahak = Adwersaryczny smok światła i ciemności, oświecony, idealny, perfekcyjny, adwersarz. Edytowane 16 Października 2010 przez Aziucel Dahak Cytuj
_Adam_ Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 Moje od Imienia wiec nic ciekawego Cytuj
Czyhir-Much Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 Imię (i nazwisko?) czerkieskiego poety z książki "Moje wspomnienia" Aleksandra Jełowickiego. Bardzo fajnie brzmi według mnie, więc sobie pozwoliłem wykorzystać ku własnym korzyściom Cytuj
La Papesse Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 No La Papesse wiadomo, papieżyca - karta Tarota, tyle że po francusku. Cytuj
xXspeedXx Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Z tego ze lubię szybkość też nic ciekawego Cytuj
Gość Rokka Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Mój to tajemnica haha, ok, zaczerpnięty, zainspirowany pewną bajką Cytuj
oriona Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Od konstelacji Oriona, tylko w wersji female. Cytuj
Megajra Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Zbyt oryginalnej historii mój nick nie ma. Jest to Megajra, jedna z greckich erynii. Mitologia grecka jest mi dość bliska, poza tym mam na imię Małgorzata = Megan = Meg = Megajra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi