MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Czy narysowanie tegoo symbolu niesie za sobą jakieś konsekwencje? Jest to moje imie + pentagram w centrum. Edytowane 1 Marca 2011 przez MakaveliTheDon Cytuj
brydziu Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Ja tutaj nie widze zadnych konsekwencji poza funkcja ochronna . Cytuj
MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Narysowałem pentagram nie świadomie, w szkole zapatrzyłem się na tablice i tak narysowałem. Cytuj
MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Mało filmów oglądam, od czasu do czasu komedię. Cytuj
La Papesse Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 No fakt, ten pentagram rzeczywiście komediowy:) Cytuj
MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Czyli nic złego nie będzie się dziać? BO od wczoraj się coś psuje, jakieś problemy małe itd.. Cytuj
La Papesse Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 A co się dzieje konkretnie? Wątpię, aby od narysowania czegoś na kartce miało się stać coś złego. Cytuj
MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Ja nie mam problemów, ale dziewczyna ma, przyjaciel... Ziomek się odwrócił plecami i w ch**a poleciał... Cytuj
brydziu Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Jesli masz na imie Robert to racze skrypt z imieniem powinien ci szczescie przynosic , ale jak czujesz sie niekonfortowo to spal ta kartke jesli jeszcze tego nie zrobiles.... Cytuj
La Papesse Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Tak bez powodu? no i już to jest powód, żeby wiązać to z tym rysunkiem? Cytuj
MakaveliTheDon Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Bez powodu? hm, tak jak by z przeszłości, teraz są skutki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi