Aran Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Witam. Dwa dni temu miałem sen o wielkiej grupie dzieci, śpiącej każdy z osobna na materacach a nad nimi zawieszone były olbrzymie worki z piaskiem. Co jakiś czas spadały kolejno na te dzieci łamiąc im kręgosłupy i paraliżując lub uśmiercając. Pozostałe dzieci nie uciekały, a worki spadały nierównomiernie. Sam nie byłem w stanie tego złapać. Proszę o interpretację. Pozdrawiam Cytuj
Aran Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Razem z nimi. Duże pomieszczenie, jak sala gimnastyczna ale wielkości hangaru. Cytuj
Gość wormars Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 NA scianach cos bylo zawieszone?? kolor scian?? Czy ty tez lezales jak te dzieci czy byles calkowicei wolny?? Cytuj
Aran Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Czułem się jak część tej grupy, jakbym w zasadzie do był jej członkiem. Nie, nie było nic na ścianach. Światło wbijało się do środka olbrzymimi oknami u góry hali, ale było dość ponuro. Cytuj
Gość wormars Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 czy lezales jak te dzieci ?? i maiels ten worek na d soba?? Widziales to z perpsektywy 3 osoby?? czy inaczej? Cytuj
Aran Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 widziałem to jakbym sam spoglądał. też miałem ten worek nad sobą ale ja tego uniknąłem. leżałem jak te dzieci. Cytuj
Gość wormars Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 Ok. Wiec tak . Masz wokol siebie ludzi (znajomych = dzieci) czesc z nich jest w zmowie przeciw Tobie z jakiegos powodu. Musisz uwazac na niektore z tych osob , dokladnie sie przyjrzyj swoim znajomosciom . Chca Ci po prostu zaszkodzic niewiesz ktory z nich zrzuci na Ciebie (wine,problem - worek) . Na razie to moze nie miec sensu dla Ciebie zapewne w niedlugim czasie sam zauwazysz ze cos sie kroji za Twoimi plecami. I w odpowniem momencie zareagujesz i wtedy zauwazysz ze czesc z tych ktorzych nazywales przyjaciolmi - to zwykli dwulicowi ... Pozdr. Cytuj
Aran Napisano 1 Marca 2011 Autor Napisano 1 Marca 2011 Ciekawe, tak na to nie patrzyłem, ale po to piszę. Dzięki! Czekam na inne koncepcje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi