tasiorek122 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Widziałam we śnie mojego dwudziestoletniego syna umierającego od strzału w głowę ale krwi i samej rany nie widziałam, miałam jedynie jej świadomość. Leżał na zimnej podłodze z białych kafelków w jakiejś bardzo dużej publicznej łazience. Potwornie się o Niego boję i nie wiem co może oznaczać taki sen. Pomóżcie, proszę!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Witam! Sen ma bardzo dobry wydźwięk - śmierć oznacza poprostu zakończenie jakiegoś problemu zas te białe kafelki to poprostu jakby miał byc oczyszczony z jakichś zarzutów albo oczyszczony z jakichś rzeczy dotyczących tego problemu. Jednym słowem wszystko ok! Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasiorek122 Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Bardzo Ci Sławku dziękuję za odpowiedź! Pocieszyły mnie niezmiernie Twoje słowa:) Obyś miał rację, bo wciąż mam w pamięci tamten obraz. Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Katarzyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts