agnieszka1982 Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Byłam w pewnym miejscu załatwic pewną sprawę -pytania dla Was Czego dotyczyła sprawa? Atmosfera jaka panowała w tym miejscu? skutki tego spotkania? Życzę powodzonka:)koleżanki;) Edytowane 8 Marca 2011 przez NeoNówka Zakończenie ćwiczenia Cytuj
carotina Napisano 4 Marca 2011 Napisano 4 Marca 2011 1. Czego dotyczy sprawa? - Wieża, Król kielichów, 7 denarów - Byłaś tam żeby wyegzekwowac coś co ci się należy.Ciekawe, że miejsce pozakuje mi się jak jakaś wyspa. 2. Atmosfera? - Król denarów, 6 denarów, 2 miecze - Panowała tam atmosfera pracy i chyba nie bardzo miałaś jak się dostac do osoby z kórą chciałaś rozmawiac. 3. Wydaje mi się, że chciałaś wyegzekwowac pieniadze które zarobiłaś, a że musiałaś na nie długo czekac więc się zwolniłaś i odeszłaś, tylko że do tej pory bijesz się z myślami czy dobrze zrobiłaś. Cytuj
agnieszka1982 Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 czy ktoś jeszcze ????????czekam na Wasze rozkłady...??? Cytuj
zakretka23 Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) 1. Czego dotyczy sprawa ? - pomysł, początek nowej incjatywy, zakupu mieszkania (as buław, rycerz kielichów, 10 kielichów) 2. Atmosfera ? - spotaknie z osobą zainteresowaną, oglądaliście mieszkanie, burzliwa dyskusja w trakcie , której podjeliście decyzje. W rezultacie odczuliście radość ze znalezienia odpowiedniego mieszkania dla siebie. (kochankowie, sąd, wieża) 3. Skutki tego spotakanie - zawarcie transakcj ustnej ewentualnie podpisanie umowy (cesarz, siła, 2 kielichy) Edytowane 7 Marca 2011 przez zakretka23 1 Cytuj
Arivo Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) Sorki...ale nie miałam internetu... Czego dotyczyła sprawa?...10 denarów,as buław,6 denarów...dotyczyła sprawy rodzinnej...szanse na dodatkowe pieniądze...może kredyt,albo pożyczka,lub zakup czegoś... Atmosfera jaka panowała w tym miejscu?...8 mieczy...raczej chłodna....mogłaś czuć się skrępowana...w każdym razie coś Cię ograniczało...nie czułaś się tam dobrze... skutki tego spotkania?...Arcykapłan....sprawa zakończyła się pozytywnie.... Edytowane 8 Marca 2011 przez Arivo 1 Cytuj
agnieszka1982 Napisano 8 Marca 2011 Autor Napisano 8 Marca 2011 carotina hm ta wyspa to mieszkanie zakretka23 jestem pod wrażeniem trafności Arivo miałaś przeczucie właściwe:) Tak sprawa dot kupna mieszkania, atmosfera hm byłam przejęta i zdenerwowana,bo mieszkania nie kupuje się codziennie;) skutki pozytywne, doszło do wstępnych formalności, które nadal trwają dziękuję Wam za udział Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi