agnieszka1982 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 (edited) Byłam w pewnym miejscu załatwic pewną sprawę -pytania dla Was Czego dotyczyła sprawa? Atmosfera jaka panowała w tym miejscu? skutki tego spotkania? Życzę powodzonka:)koleżanki;) Edited March 8, 2011 by NeoNówka Zakończenie ćwiczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carotina Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 1. Czego dotyczy sprawa? - Wieża, Król kielichów, 7 denarów - Byłaś tam żeby wyegzekwowac coś co ci się należy.Ciekawe, że miejsce pozakuje mi się jak jakaś wyspa. 2. Atmosfera? - Król denarów, 6 denarów, 2 miecze - Panowała tam atmosfera pracy i chyba nie bardzo miałaś jak się dostac do osoby z kórą chciałaś rozmawiac. 3. Wydaje mi się, że chciałaś wyegzekwowac pieniadze które zarobiłaś, a że musiałaś na nie długo czekac więc się zwolniłaś i odeszłaś, tylko że do tej pory bijesz się z myślami czy dobrze zrobiłaś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 czy ktoś jeszcze ????????czekam na Wasze rozkłady...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) 1. Czego dotyczy sprawa ? - pomysł, początek nowej incjatywy, zakupu mieszkania (as buław, rycerz kielichów, 10 kielichów) 2. Atmosfera ? - spotaknie z osobą zainteresowaną, oglądaliście mieszkanie, burzliwa dyskusja w trakcie , której podjeliście decyzje. W rezultacie odczuliście radość ze znalezienia odpowiedniego mieszkania dla siebie. (kochankowie, sąd, wieża) 3. Skutki tego spotakanie - zawarcie transakcj ustnej ewentualnie podpisanie umowy (cesarz, siła, 2 kielichy) Edited March 7, 2011 by zakretka23 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Jeszcze dzisiaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Czekam i w środę dam odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 (edited) Sorki...ale nie miałam internetu... Czego dotyczyła sprawa?...10 denarów,as buław,6 denarów...dotyczyła sprawy rodzinnej...szanse na dodatkowe pieniądze...może kredyt,albo pożyczka,lub zakup czegoś... Atmosfera jaka panowała w tym miejscu?...8 mieczy...raczej chłodna....mogłaś czuć się skrępowana...w każdym razie coś Cię ograniczało...nie czułaś się tam dobrze... skutki tego spotkania?...Arcykapłan....sprawa zakończyła się pozytywnie.... Edited March 8, 2011 by Arivo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 carotina hm ta wyspa to mieszkanie zakretka23 jestem pod wrażeniem trafności Arivo miałaś przeczucie właściwe:) Tak sprawa dot kupna mieszkania, atmosfera hm byłam przejęta i zdenerwowana,bo mieszkania nie kupuje się codziennie;) skutki pozytywne, doszło do wstępnych formalności, które nadal trwają dziękuję Wam za udział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts