iceroy Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Stałam przed drzwiami mieszkania, w którym kiedyś mieszkałam, w zamku tkwił klucz, nie weszłam do środka. Co może oznaczać ten sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 klucz wskazuje na tajemnice mogą sie tez u ciebie pojawić kłótnie z kimś bliższym, bądź tez ujdziesz szcześliwie jakiejś zasadce . Bądź czujny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nigarte Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Miałem kluczyki które pasowały do każdego samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Cokolwiek teraz zaczniesz w swoim życiu robić masz zagwarantowany sukces we wszystkim )) Super sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Neko Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Śniło mi sie, ze koleżanka dała mi złamany klucz do ręki od jej szafki :/ (jbc. w tym kluczu nie była złamana ta część, którą się wkłada do zamka tylko ta za którą się go trzyma, jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie). Co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts