Brown Eyed Girl Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 śniło mi się że zobaczyłam w stodle w sianie karmiącą łaciatą sukę, patrzyłam sobie na nią, miala 4 malutkie szczeniaczki, a jednego wielkiego- 2 leżały sobie obok a te 3 ssały mleko, i nagle zobaczyłam, że to duże to był szczur który ssał- a suka nie żyła- ten szczur uciekł a ona leżała martwa a tamte małe dalej ssały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Piękna wymowa snu Jesteś obserwatorką pewnej relacji i nagle zauważasz, że ktoś bardzo nie w porządku traktuje jakąś kobietę (szczur sukę). Może tutaj chodzić o relacje rodzinne i stosunki damsko - męskie lub między matką a dzieckiem. Nie powielaj postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown Eyed Girl Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 dziękuję, za interpretację. Myślisz że może chodzić omnie? ja się tak czuję w swoim związku- może w ten sposób moja podświadomość chcę mi coś zakomunikować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts