Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uczucia na miesiac kwiecien

fehu,jeran,hagal

fehu mowi o romansie na ktory jestem gotowa,jeran zas mowi o zmianach w moim zyciu,hagal mowi o zmianie na ktore nie mamy wpływu,i ktore sa konieczne.

mysle ze nastapia zmiany takie na ktore czekałam,zacznie sie cos dziac w sferze uczuc,ale powinnam zmienic podejscie do pewnych spraw i popatrzec z innej perspektyw,

Zaznaczam ze poznaje runy dopiero,i bede wdzieczna za wszystkie wskazowki.

Pozdrawiam Alicja

Napisano

A mi się wydaje, że przed Tobą krótkotrwały romans z fajnym seksem.

Napisano

Dobra spróbuje, w razie czego nie bij :beczy:

Powiedziałabym, że początek ognistego romansu, tylko sex. To na początek w trakcie trwania będziesz musiała odp. sobie na pytanie ile jesteś gotowa poświęcić by trwało to nadal. Nie rokuje to jednak nadzieii na stały związek, raczej rozstanie.

Napisano

Jeżeli chodzi o uczucia to początek piękny,dużo uczucia,ciepła i miłości ale jednak runa Hagal mówi otym że to nie przetrwa, ale zostawi ślad w waszych sercach.

Ja też dopiero zaczynam pracę z runami.

Napisano

Wydaje mi się że będzie to okres bardzo owocny dla Ciebie w uczuciach. Działasz w tym obszarze juz bardzo długo nie wykluczone ze pojawi się osoba z przeszłości, czas owocnych spotkań ale pamiętaj ze oprócz brania musisz nauczyć sie dawać wtedy twoje uczucia rozkwitną.

Bardzo przyjemny czas dla Ciebie pielęgnuj ten czas.

Jeśli chodzi o charakter związku to z jednej strony zapewni ci stabilizacje finansowa, a z drugiej wniesie nowe możliwości, będziesz cala w skowronkach.

Zaczniesz snuć nowe plany na przyszłość.

pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie to na bank wydarzy sie cos nowego, nowa znajomosc. Partner bedzie Ci odpowiadal na plaszczyznie emocjonalnej i nie bedzie nalezal do biednych. Mysle, ze kiedy on sie juz zjawi nie powinnasc spoczywac na laurach ale troche o ten zwiazek czy relacje zadbac ale tez bardzo sie pilnowac zeby nie przyspieszac wydarzen. Wszystko po kolei i pewna wstrzemiezliwosc. Sadze ze w kwietniu pod wplywem wydarzen czy tez poznania kogos nastapi w Tobie przemiana, moze cos przepracujesz, cos z czym masz problem po wczesniejszym zwiazku? We wszystkim powinnas zachowac rownowage, a bedzie dobrze, nawet jesli to nie bedzie ten jedyny to bedzie to pozytywna postac na drodze do tego jedynego.

nie bierz tego za bardzo do siebie ja sie ucze i cwicze ale staralam sie jak moglam :)

zapraszam do wziecia udzialu w warsztatach!