abery Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mam nadzieję, że wolno tu zamieszczać tego rodzaju posty. Czy ktoś może polecić mi dobre ośrodki jogi w Poznaniu? W zasadzie nie mam jeszcze upodobanej konkretnej, podoba mi się Ashtanga, Kundalini, ale właściwie może być to cokolwiek. Zamierzam przez miesiąc chodzić co tydzień do innego ośrodka, celem poznania różnych i po miesiącu wybiorę jeden z nich. Na razie rozważam: Hatha joga Pozna - Klub Artura Szudry http://www.centrumjogi.one.pl/ Surya Yoga: szkoła ashtanga jogi, joga dla kobiet w ciąży, kąpiel w dźwięku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Niesty tu Ci nie pomogę. Mieszkam i uczęszczam na jogę w Kraku. Zwróć uwagę na to kto uczy. Jakie ma doświadczenie, jakie kursy i u kogo ukończył. Linki które umieściłeś dotyczą Hatha jogi i ostatni Ashtanga jogi. Tej drugiej niestety jeszcze nie próbowałam :-).. ale z Hatha i nauczucieli jestem jak na razie zadowolona i mogę polecić! Ja obecnie uczestniczę głównie w zajęciach z jogi terapeutycznej metodą Iyengara: Sadhana Szkoła Jogi w Krakowie - nauczyciele, asystenci u Romka Grzeszykowskiego i chwalę sobie. Powoli zaczynam zagłębiać się w tą tematykę. Chciałabym popróbować tego i owego :-) więc czekam na relacje z innych metod jogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts