Skocz do zawartości

Czytanie w myślach?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,czasami mam tak że jak dzieje się jakaś sytuacja i spojrzę się lub skupię na jakieś osobie to odbieram myśli tak jakby ona mi je wysyłała.Wiem co ona myśli odbieram je.Napływają do mnie w postaci zdań.Kiedyś na matematyce pani kazała podać 3 dowolne liczby.Nikt się nie zgłosił,a ja w myślach przesłałam jej 7 3 i 4 I te same liczby napisała na tablicy. Czy to możliwe że mogę odczytywać myśli?

Napisano

Heh to w takim razie to ona musi czytać w myslach a nie ty bo ona odtwarza to co ty do niej mówisz .. chyba ze źle zrozumiałam Twój post ?

Napisano

z matematyczką zdarzyło mi się raz, a reszta sytuacji jest powiązanych z innymi nauczycielami i moimi rodzicami

Napisano

Tak podobnie działa to u mnie ,tylko że pewności nie masz że to twoje zdolności ,teraz chorzy na Schizofrenię potraią przemierzać Cały Świat Astralny i podkradać energię od osób które naprawdę takie zdolności posiadają a które wylorzystywały by do dobrych celów ,natomiast cchorzxy podkradną jak piraci Astralni ,Jak Astralni Przestęepcy Energię ludziom dobrym przzekazując ją złym ,i w ten sposób zło może kwitnąć nie zauważone ,i nikt nie wie skąd tyle Agresji w Świecie Się Bierze.

Napisano

Mysle że to jest fart :) W pewnym momencie rozwoju nasz mózg czasami nam robi takie figle :)

Napisano

Dokładnie,i cały Świat Psychiczny ulega chaosowi,i następuje Rozszczepienie Osobowośc ,Jaźń Nasza Ulega Podziałowi i Następuje Rozdwojenie Jaźni ,Duszy z Ciałem .

Napisano

To nie do końca czytanie myśli, ale umysł może tak to kalkulować. Czasem każdy miewa tak, że ktoś powie coś do Ciebie pomimo, że chodziło dosłownie o coś innego odczytujesz intencje tego zdania na poziomie energetycznym. Zatem możesz czytać energie takiej osoby, a Twój umysł kalkuluje to jako czytanie myśli.

(subiektywna opinia)

Napisano

Przeciesz każdemu z nas sie czasami tak zdarza :) Mi sie zdarzyło ze słyszałam jak mówił mój umysł do mnie ze jestem Aniołem xD

Napisano

I od Tego jest rozsądek i logiczne myślenie ,żeby Psycchika nie ulegała za bardzo wytworom swojej wyobraźni i nie uwierzyła w końcu osoba w swoje fantazje ,czytaj na dole u mnie w sygnaturze .

Pozdrawiam :)

Napisano

No ja akurat nie wierzyłam w to :) wiec spokojnie teraz juz wiem czym sie różni czytanie normalne w myslach a czym "wytwory" :)