Weronika_M Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Jak będą się podobać, to pododaję więcej. Na razie dwa wierszyki: Była sobie Julia Czysta jak Lilia Romeo i był Nigdzie się nie krył Oni z miłością swą wyszli Z zamkniętej muszli Co porzucona i zapomniana Na cały świat zagniewana Oni się kochali szczerze Kochali się po wieczerze I przed nią jeszcze długo I nie ich zasługą Było, że umarli tragicznie Nawet nie w czarnej trumnie Tylko po zażyciu trucizny I stan stał się faktyczny Rody się pogodziły Pokochały, polubiły Ale co z tego było Skoro blisko śmierci się kryło Wiersz dedykowany każdemu, kto jest smutny Słońce wstało Piękno nastało Dzień nadszedł W me życie wszedł Cieszę się z tego Ze szczęścia mego Z uśmiechu twego Z czegoś nowego Bo jestem inna Może i niepewna Ale lepsza Piękniejsza Jestem sobą Po prostu z tobą Mi jest dobrze Twoja na zawsze Cytuj
Monika317 Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Podobają mi sie tez kiedyś pisałam i pisze wtedy w zasadzie kiedy mam doła... ale nie dodaje nigdzie zachowuje je dla siebie .. a jak pisze w internecie to tak zeby sie nikt nie dowiedział ze są moje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi