Weronika_M Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Jak będą się podobać, to pododaję więcej. Na razie dwa wierszyki: Była sobie Julia Czysta jak Lilia Romeo i był Nigdzie się nie krył Oni z miłością swą wyszli Z zamkniętej muszli Co porzucona i zapomniana Na cały świat zagniewana Oni się kochali szczerze Kochali się po wieczerze I przed nią jeszcze długo I nie ich zasługą Było, że umarli tragicznie Nawet nie w czarnej trumnie Tylko po zażyciu trucizny I stan stał się faktyczny Rody się pogodziły Pokochały, polubiły Ale co z tego było Skoro blisko śmierci się kryło Wiersz dedykowany każdemu, kto jest smutny Słońce wstało Piękno nastało Dzień nadszedł W me życie wszedł Cieszę się z tego Ze szczęścia mego Z uśmiechu twego Z czegoś nowego Bo jestem inna Może i niepewna Ale lepsza Piękniejsza Jestem sobą Po prostu z tobą Mi jest dobrze Twoja na zawsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Podobają mi sie tez kiedyś pisałam i pisze wtedy w zasadzie kiedy mam doła... ale nie dodaje nigdzie zachowuje je dla siebie .. a jak pisze w internecie to tak zeby sie nikt nie dowiedział ze są moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts