Karolcia690 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Telefon Hey wszystkim jestem tu nowa i chciałam podzielić się z wami snem. Może ktoś z was mi pomoże go rozszyfrować, byłabym wdzięczna. Otóż przejdźmy do sedna sprawy. Parę dni temu śniło mi się że mój były napisał mi smsa, że ma przyjechać do mnie. Później siedzieliśmy na ławce i tak jakby rozmawialiśmy. On się troszczył o mnie, a w realnym świecie tego nie robił sam by mnie nie przytulił. Natomiast dziś śniło mi się, że zadzwonił do mnie. O czym rozmawialiśmy nie pamiętam. Nie mam z nim kontaktu od końca stycznia. Od tamtej pory co jakiś czas mi się śni. Był taki okres,że śnił mi się trzy razy podrząd. Liczę, że mi pomożecie. Z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Może to był sen na odreagowanie Twojej podświadomość przez utratę bliskiej Tobie osobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 nie wiem co te sny mają oznaczać nie wiem czy to podświadomość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ja jednak mysle ze to Twoja podświadomość odreagowujesz po stracie zakopujesz ten etap i godzisz sie z tym pomału Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Ja już byłam na etapiem że nie myślałam o nim. Zapomniałam o nim już się pogodziłam z ta wiadomością, że to koniec. A on w snach moich o sobie przypomina. Nie rozumiem tego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Aa to jeszcze lepiej ty sie pogodziłaś ale twoja podświadomość jeszcze nie wiec dlatego snią ci sie takie a nie inne sny to ona właśnie odreagowuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 to normalne takie coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Pewnie że tak w 100% normalne każdy tak ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 jak wiadomo jest że szans nie ma by być razem to po co to się śni...;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Bo twoja podswiadomość sie jeszcze nie przestawiła ze jego juz nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 ale tyle już czasu minęło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 To sie tak mowi tylko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) Moim zdaniem doszło tutaj do typowego zabiegu, mianowicie: brakuje Ci czułości i ogólnie uczucia, zainteresowania ze strony mężczyzny... Dlatego Twój mózg, Twoja podświadomość "wkleiła" sobie Twojego byłego (jako ostatniego bliskiego Ci faceta) w marzenie senne. Edited March 14, 2011 by Sephira bo zjadłam 'a' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Sephira porpieram tutaj tez może być gdzieś sens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolcia690 Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 to prawda brakuje mi czułości i zainteresowania ze strony mężczyzn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts