claudusia18l Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Nie dawno śniło mi się ż wpadam do wody czy jakiegoś dużego basenu. Obudziłam się z krzykiem i strachem. Czy mógł by ktoś pomóc mi zinterpretować mój sen. Za pomoc bardzo dziękuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 a ta woda była czysta czy mętna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudusia18l Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 nie wiele pamietam z tego snu tylko tyle ze mialam wpac gdziec do wody krzyczalam cos we snie ale po przebudzeniu wiele nie potrafilam zapamietac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika317 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 A masz jakieś kłopoty z czymś ? czy spokojnie sobie żyjesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jeżeli towarzyszyło temu typowe uczucie spadania i takie tąpniecie jak przy uderzeniu - to taki sen nie znaczy nic, poprostu zmieniasz wymiary linijowe - rośniesz sprawa normalna (sam jeszcze pamiętam takie sny). Zaś co do wody to w takich snach na cos trzeba spaść lepsza woda niż beton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts