magda_165 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Podczas snu miałam fantazję z chłopakiem, który mi się podoba i w jej trakcie po ścianach i podłodze zaczęły chodzić pająki. Pamiętam tylko, że jednego z nich zrzuciałam ze ściany na podłogę (nie chciałam go zabić). Co dziwne nie bałam się ich, choć w rzeczywistości bym je wszystkie pozabijała. Proszę o interpretację tego nietypowego snu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Czy wokół tego chłopaka kręcą się jakieś inne dziewczyny? Dlaczego nie jesteście razem, co stoi na przeszkodzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda_165 Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Możliwe, że z kimś się spotyka... I nie wiem czy ja mu się podobam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Pająki mogą symbolizować Twoje natrętne myśli... Chodzą po ścianach, które symbolizują solidne podstawy na których opiera się Twoje postrzeganie tej relacji... te pająki we śnie są tym ziarnem niepewności, którego nie rozwiewasz (np. poprzez szczerą rozmowę z tym chłopakiem i upewnienie się na czym tak na prawdę stoisz) a tylko odganiasz jak natrętnego owada. Z jednej strony nie zabijasz tych pająków, bo boisz się prawdy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts