Skocz do zawartości

Ciągły motyw zegarka i wody. Proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio często śni mi się motyw zegarka i wody razem w jednym śnie. Raz jestem gdzieś zagranicą i pływam w jakimś ogromnym zbiorniku wodnym z ludzmi, wzdłuż zbiornika biegnie droga a po drugiej stronie tej drogi ciągnie się las i bagno w którym znajduje się cmentarzysko starych samochodów.Woda w tym zbiorniku była trochę mętna ale spokojna. Pływam sobie beztrosko bawiąc się ze znajomymi i nagle przeszywa mnie myśl że mam zegarek na ręku i szybko wyskakuje z wody żeby zobaczyć czy działa i naszczęście nic się nie popsuło. Innym razem idę przez mroczny las ze znajomymi i natrafiamy na strugę i kładkę przez którą możemy przejść, znajomi przeszli a ja jeszcze nie. Nagle kładka się psuje i muszę skakać. Na nieszczęście wpadam do wody która okazuje się niezwykle głęboka lecz nurt jest spokojny, dopływam do brzegu i kolega podaje mi rękę żeby mnie wyciągnąć, gdy już wychodzę znajduje się na brzegu z którego skakałam i dosłownie przeżywałam kilkakrotnie deja vu. Tylko że po ostatnim skoku uśwaidomiłam sobie że mam zegarek na ręku i znowu szybko spojrzałam czy działa, no i działał. Innym razem byłam na spacerze z byłym chłopakiem który nie jest mi potrzebny nawet jako znajomy, szliśmy wzdłuż jeźiora w bardzo słoneczny i ciepły dzień, woda była czysta i przejrzysta więc zapragnęłam popływać, nie pamiętam tylko czy później po wyjściu z wody spojrzałam na zegarek by sprawdzić która godzina. Wszystko jest tak pogmatwane że nie potrafię sama tego zinterpretować czy mógłby ktoś pomóc?