Anaa25 Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 Witam ! Bardzo prosiłabym o interpretację mojego snu. Śniło mi się że byłam na moście, nowym moście, który miał wiele rozgałęzień, później zeszłam z tego mostu do pomieszczenia, a tam były drzwi zarówno po lewej jak i po prawej stronie i na przeciwko otworzyłam jedne z tych drzwi i znowu rozmieszczenie drzwi było podobne.(podobne było rozmieszczenie Jak w jakimś zamku) (Dodam, że ostatnio bardzo często śni mi się że widzę wiele drzwi i, często są one zamknięte.) Później śniło mi się, że byłam surogatką i urodziłam dziecko parze, a gdy skończyłam rodzić zobaczyłam swoje dzieci i je pocałowałam. I tak się skończył ten dzisiejszy sen. Dziękuję za odpowiedź Cytuj
Pysiaczek Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Moim zdaniem ten sen jest wynikiem Twojej chęci zakończenia czegoś w swoim życiu, pragnienia zmiany i rozpoczęcia czegoś nowego. Ze snu wnioskuję, że masz wiele możliwości i wyborów z tym związanych, ale jest coś co przeszkadza Ci w działaniu. Myślę, że tą przeszkoda może być Twój lęk i obawa przed konsekwencjami (nie jestem pewna, ale może być to związane z Twoimi dziećmi) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi