pawel116 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Witam! Mam pytanie odnośnie czasu, jaki musi upłynąć aby móc wykonać kolejny obrzęd. Słyszałem, że po wykonaniu jednego powinno się odczekać 2-3 tygodnie, żeby wykonać następny. Ja z początku o tym nie wiedziałem i zamówiłem wykonanie kilku obrzędów w następujące po sobie piątki (w sumie ze 3 pod rząd, tyle że każdy odnosił się do czego innego). Czy to ma jakiś negatywny wpływ na ich działanie? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Cytuj
Czarny Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Od początku: o jakich obrzędach Ty mówisz? Cytuj
Czarny Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Jest mnóstwo rodzajów obrzędów.. (w tym np. pogrzeb) Tak, chodzi mi o to czego dotyczyły oraz jak i przez kogo zostały zrealizowane^^ Cytuj
pawel116 Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 Są to obrzędy Białej Magii: ochrona zdrowia, ochrona i obrona, urok. Wykonał je dla mnie zaprzyjaźniony i doświadczony mag. Cytuj
Czarny Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Skoro ten biało-magiczny mag jest taki doświadczony, a na dodatek zaprzyjaźniony to czym się przejmujesz? Teoretycznie wie co robi, nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi