monia99887 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bardzo czesto mam sny erotyczne!Przeważnie kocham się z kobietą!Czasami z mężczyzną,zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje???
OverLord Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Monia widocznie Jesteś Bi-Seksualna, nie ma co panikować to nie koniec świata, a najlepsze że dalej Jesteś sobą
juskawa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ....miewam od czasu do czasu sny erotyczne z udziałem kobiet ..a raczej biseksualna to ja nie jestem , tak samo zoofilem itp ....sny płatają nam figle ... ale zeby od razu informowały nas o orientacji? ..nie sądze
Sin Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja tam myślę, że to nie ma nic wspólnego z orientacją seksualna, bo fantazje to jedno a realia to drugie
OverLord Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Powiem tak jeżeli miał bym sen o facecie obudził bym się jak z koszmaru bo jestem heteroseksualny. Sny odzwierciedlają często w fantazjach nasze najskrytsze zakątki podświadomości więc wcale nie musisz wiedzieć że jesteś bi lub gay to może wyjść po latach kiedy człowiek się najmniej tego spodziewa. Było dużo takich przypadków. Oczywiście nie znaczy że ma się to do Ciebie !
Guest winteer Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 To powinno rozwiać wątpliwości: Sny erotyczne
Recommended Posts