Captain Noni Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Oferuje kompletną pomoc nauki OBE oraz badań wszelkich obszarów nie fizycznych do focus27 włącznie. Nie jestem przypadkową osobą i mam doświadczenie w nauce ludzi świadomej eksploatacji tych obszarów. Mogę powiedzieć że pałeczkę nauki OBE i LD przejąłem od samego Darka Sugiera który aktualnie całkowicie wycofał się z nauczania. - Nie ważne ile wiesz i ile umiesz jeśli przystąpisz do tego kursu na 100% nauczysz się tego. - Jeśli masz jakikolwiek problem i pytania dostaniesz rozwiązania i odpowiedź. Już dziś możesz dowiedzieć się co jest po drugiej stronie życia. Nie zmarnuj tej okazji. Zapraszam po info na gg 1097963 Dodatkowo (poza kursem) jestem wstanie nauczyć: -Kontaktu ze swoją duszą/ Wyższym JA -pracą z energią miłości i wyższymi wibracjami, czakrą serca -kontaktu z Aniołami/Opiekunami/Nie fizycznymi przyjaciółmi -kontaktu ze zmarłą osobą którą przebywa w focus27 - medytacja MER KA BA Kurs Całkowicie za darmo jednak jeśli nie jesteś nastawiony na solidny trening(systematyczny każdego dnia czasem co 2 dni) który potrwa minimalnie 3 miesiące to daruj Sobie. Edytowane 20 Marca 2011 przez Captain Noni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi