monika76 Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 mam prośbę jak mam rozumieć sen w którym najpierw widzę swoje dzieci (dwóch chłopców) a potem z mężem którego nie widzę we śnie (tylko do niego mówię) idę na plażę gdzie zamiast piasku rośnie ku mojemu żdziwieniu trawa wysoka do kolan? Nie potrafie połączyć w jedną całość tych faktów.... Dodam że mojemu mężowi śniła się dokładnie dwa dni a raczej noce temu też plaża na której rosła trawa?.....jak to rozumieć? Proszę o jakąś (p)odpowiedz Cytuj
Pysiaczek Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 Moim zdaniem ten sen pokazuje relacje jakie łączą Ciebie z rodziną (głównie z mężem). Sen ma dla mnie jak najbardziej pozytywne znaczenie. Fakt iż na plaży nie było piasku tylko wysoka trawa oznacza, że nie ma w Waszym życiu suchości i jałowości uczuciowej, nie ma stanów apatii i pustki emocjonalnej, wręcz przeciwnie - panuje między Wami harmonia i pozytywne, ciepłe uczucia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi