Skocz do zawartości

zmarła

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sniła mi się zmarła żona mojego męża,która towarzyszyła mi w róznych sytuacjach,ale przede wszystkim dawała dobre rady dotyczące tego jak mam traktować mojego męza,który był jej mężem zanim zmarła.Proszę o wyjasnienie tego snu.Pozdrawiam.

Napisano

musisz bacznie się przyglądać mężowi, wygląda na to że ona chce cię przed czymś ostrzec. wszystko zależy od tego jak często cię nawiedza. jeśli kilka razy w tygodniu to oznacza o że ma do ciebie żal o coś i musisz zrobić wszystko by przestała mieć.

Napisano
Sniła mi się zmarła żona mojego męża,która towarzyszyła mi w róznych sytuacjach,ale przede wszystkim dawała dobre rady dotyczące tego jak mam traktować mojego męza,który był jej mężem zanim zmarła.Proszę o wyjasnienie tego snu.Pozdrawiam.

Moim zdaniem są to rady kobiety dla kobiety a jak chcesz sprawdzić czy rzeczywiście są prawdziwe i coś wnoszą do waszego związku porostu zapytaj się męża co sądzi o danej sprawie i w ten sposób będziesz wiedziec na pewno co do tego jaki charakter mają jej podpodiwdzi.

Zmarli nie znają uczucia zazdrości jeżeli chodzi o swoich członków rodziny, małżonków cieszą się naszym szczęściem mimo że znajdujemy je w ramionach innej osoby także złe intencje raczej bym wykluczył.

pozdrawiam:

Sławomir