Skocz do zawartości

zadecydować o zabiciu własnego dziecka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proszę bardzo o interpretację następującego snu:

nie pamiętam całości ale główny wątek byl taki ze miałam zadecydować czy moje dziecko zostanie zabite czy nie. Mogłam zadecydować tylko o nim bo ja nie miałam wyboru musiałam żyć a lepiej było zginąć. Więc żeby moje dziecko nie cierpiało wolałam żeby zginęło i prosiłam egzekutora aby zrobił to tak żeby go to jak najmniej bolało i żeby na pewno od 1 razu zginął żeby nie cierpiał. Później szłam na spotkanie rodzinne i nie wiedziałam jak wytłumaczyć rodzinie że nie ma już Kamila i dlaczego nie żyje... obudziłam się zlana potem szturchana przez Kamila i szczęśliwa że to był sen....

Napisano

A czy twój syn nie ma jakiś problemów zdrowotnych?

Bo sen moze oznaczać koniec jakiś problemów -tak jakbys w koncu po latach znalazła lekarza(to ten egzekutor) który mu w nareszcie pomoże.

Mam nadzieje że się usppokoiłaś bo sen jest pozytywny mimo że wyglada inczaj.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Dziękuję za odpowiedź ale Kamil jest zdrowym dzieckiem nie ma problemów zdrowotnych ale stwierdzenie ze sen jest pozytywny już mnie uspokoiło. Mamy wiele innych problemów w rodzinie ale na szczęście nie zdrowotnych. Jeszcze raz dziękuję.