ulrike Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Witajcie, dziś rozłożyłam układ 3x8, i prosiłabym o interpretację trzeciego rzędu: 9 Kier- Walet Karo- Walet Kier- 10 Kier- Walet Trefl- Dama Kier- 9 Pik- Król Kier Nie rozumiem, czy te trzy Walety opisują Króla lub moją relację z nim? Czy dotyczą innego, może młodszego mężczyzny? Czy 9 Pik między mną a Królem, mówią tutaj o rozstaniu czy o spotkaniu? Bedę bardzo wdzięczna za pomoc. Cytuj
Poczatkujaca84 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Zaraz sprawdze bardzo dawno nie ruszałam kart:) Cytuj
Poczatkujaca84 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Witajcie, dziś rozłożyłam układ 3x8, i prosiłabym o interpretację trzeciego rzędu:9 Kier- Walet Karo- Walet Kier- 10 Kier- Walet Trefl- Dama Kier- 9 Pik- Król Kier Nie rozumiem, czy te trzy Walety opisują Króla lub moją relację z nim? Czy dotyczą innego, może młodszego mężczyzny? Czy 9 Pik między mną a Królem, mówią tutaj o rozstaniu czy o spotkaniu? Bedę bardzo wdzięczna za pomoc. Walety kier i trefl to opisy różnych osób a karo to o jakas wiadomosc chodzi a ta 9 pik to moze byc jakas nerwowa atmosfera miedzy wami ogólnie źle nie jest:) Pozdrawiam:) Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Witajcie, dziś rozłożyłam układ 3x8, i prosiłabym o interpretację trzeciego rzędu:9 Kier- Walet Karo- Walet Kier- 10 Kier- Walet Trefl- Dama Kier- 9 Pik- Król Kier Nie rozumiem, czy te trzy Walety opisują Króla lub moją relację z nim? Czy dotyczą innego, może młodszego mężczyzny? Czy 9 Pik między mną a Królem, mówią tutaj o rozstaniu czy o spotkaniu? Bedę bardzo wdzięczna za pomoc. ta 9 między Toba,a królem oznacza wasze spotkanie, ale na zewnątrz, jakas kolacja czy cos. Ogólnie nie oznacza nic złego ten pierwszy walet i ta 9 to jakiś romans. mysl o romansie drugi walet i 10 oznaczaja oznaczają sprawę małżenśka lub narzeczeńską (sprawę w stabilnym stałym związku) pozytywnie zakończoną Trzeci natomiast to dobra przyszłość przed Twoim partnerem Ogólnie ładne karty i nie ma się czego bać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi