Czarownica Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Dwie moje koleżanki wyjechały kilka dni temu... Pytania do Was: Skąd się znamy? Gdzie wyjechały? W jakim celu? Dla chętnych: Jak wyglądają? Odpowiedź w środę wieczorem (późnym) Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez NeoNówka Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 skąd się znacie hmm... coś związane z nauką, być może ze szkoły? ale z drugiej strony kojarzy mi się to również z wakacjami, podróża. Wiec moze z wycieczki turystycznej hehe (Moc, Sprawiedliwość, rycerz mieczy) Gdzie wyjechały? hmm.. wyjechały gdzieś w okolice swojego domu rodzinnego, bądź jakiś znajomych bliskich odwiedzić... (księżyc) w jakim celu? w celu zalatwienia jakies sprawy z kobieta... moze cos co dotyczy pracy, finansów coś w tym temacie jak wyglądają? jako dynamiczne kobiety one mi sie pokazuja ładne kobietki być może blondyneczki (9 buław królowa buław rydwan) Cytuj
Calineczka1204 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 skad sie znacie-5 kielichow-chyba polaczylo Was jakies smutne przezycie gdzie wyjechaly-8 palek-do miejsca gdzie sie duzo dzieje w jakim celu-Magik-zaprezentowac swoje umiejetnosci A moze one pojechaly na jakis casting do jakiegos programu tv.Tak jakos mi sie kojazy po tych kartach 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Wyjazd Dwie moje koleżanki wyjechały kilka dni temu... Pytania do Was: Skąd się znamy? - 7 buław, Król Monet, Sprawiedliwość - znacie sie z pracy albo szkoły, ale chyba bardziej praca Gdzie wyjechały? - Głupiec, 3 Monet, Królowa Kijów - na delegacje może jakąś, na jakieś szkolenie z pracy. W każdym razie jakiś obowiązek nałożono na nie. W jakim celu? - szef im kazał, pewnie szkolenie albo delegacja Dla chętnych: Jak wyglądają? 6 buław, Gwiazda, 9 monet - widać, że reprezentatywne , Ładne, zadbane, ciemnowłosa jest któraś bardzo ładna, ale jakaś Gwiazda też sie tam pojawi, więc szatynka może też urodziwa jakaś Cytuj
Czarownica Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 Czekać jeszcze na kogoś? Coś Was mało robaczki w tym ćwiczeniu Cytuj
Arivo Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Dwie moje koleżanki wyjechały kilka dni temu... Pytania do Was: Skąd się znamy? Król kielichów,3 mieczy,8 mieczy...z miejsca gdzie był ograniczony ruch...hm...w okolicznościach przykrych przeżyć związanych ze złamanym sercem,odejściem,zdradą,miecze związane z nauką inteligencją....więc chyba stawiam na szkołę,uczelnię.... Gdzie wyjechały? ..Rycerz pucharów,8 denarów,10 denarów...na kurs,dokształcanie,szkolenie coś co podniesie im kwalifikacje, przez to zdobędą awans,lub nowe lepsze stanowisko.... W jakim celu? ...królowa pucharów,4 denarów,7 denarów ....zabezpieczenia swojego miejsca pracy... Dla chętnych: Jak wyglądają?[/b]..9 pucharów,koło,wisielec ...brunetka włosy do ramion korpulentna tęższa od drugiej ...osoba lubiąca być w centrum zainteresowania.Zmienne obie,często zmieniają swój wygląd...druga blondynka,włosy za ramiona,nosi tuniki i obcisłe leginsy.... 1 Cytuj
Czarownica Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 Skąd się znamy? - znamy się z uczelni, a konkretnie z pracowni litografii;) generalnie najprostszy opis mojej pracowni to "krew pot i łzy" ;D ładuje się w nią kupę emocji. duży wysiłek, dużo musztry surowego profesora, który jednak po poznaniu staje się jak ojciec 2. Faktycznie, w miejscu tym panuje ograniczony ruch, bo ludzie tej pracowni nie lubią. My tam gadamy o wszystkim. Gdzie wyjechały/W jakim celu? - No, z pewnością jest to miejsce gdzie dużo się dzieje... Dziewczyny wyjechały do Grecji, na uczelnię, w której były na Erasmusie, przez 10 dni prowadzą tam warsztaty z litografii, naturalnie same się przy tym dokształcą, kwalifikacje niezaprzeczalnie zostaną podniesione. Zostały tam zaproszone, nie było nacisków;) Zaprezentować swoje umiejętności Dla chętnych: Jak wyglądają? Brunetka włosy do ramion, wysoka i konkretna, tęższa od drobnej krótkowłosej blondynki. Dziewczyny to dwa przeciwieństwa, a imię to samo Czarna spokojna, opanowana i rozważna, blondynka energiczna, spontaniczna, odważna i roześmiana. Obie lubią być w centrum, wyglądu często nie zmieniają (no, blondynka dość nawet często się ścina... i lubi tuniki;)) Gratuluję dziewczyny, wszystkim dziękuję, a punkcik leci do Aviro i Calineczki;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 ja prawie zgadłam, ale z góry założyłam że o pracę chodzi kurka i to mnie zgubiło A tu szkoła oo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi